32red

Continuand tema mea de a privi casele de pariuri care au inceput viata ca altceva, este timpul sa vorbim despre 32Red. Compania a fost infiintata in 2002 ca o casa de pariuri online si a mers din ce in ce mai mult, creandu-si un nume real intr-o industrie remarcabil de competitiva. Acestea ofera pana la cinci sute de jocuri de cazino, care includ jocuri de blackjack, ruleta si poker online. Sunt un exemplu stralucit de companie care a muncit din greu pentru a castiga o buna reputatie intr-un domeniu al pariurilor online, inainte de a-si largi orizontul pentru a prelua altceva, parintii ca tine si eu fiind beneficiarii.

Oferte bonus

Oferirea de oferte bonus si pariuri suplimentare este o modalitate excelenta de a atrage noi clienti. Recenziile noastre 32Red au o sectiune dedicata pentru a compara bonusurile, deoarece oferirea de pariuri si bonusuri suplimentare ajuta jucatorii de pariuri sa isi inceapa experienta de pariere pe piciorul drept.

Site-ul 32Red ofera clientilor care se inscriu la ei pentru prima data un bonus de prima depunere de 150%. Conform termenilor si conditiilor, daca faceti o depunere de 10 GBP, veti primi 15 GBP suplimentari sub forma de bonus. Cu toate acestea, aceasta oferta bonus are o limita de 150 GBP. Deci, orice pariu pe care il plasati peste 150 GBP va va aduce doar un bonus de 150 GBP.

Pe langa acest bonus, la inscriere mai aveti inca 10 GBP in jetoane de cazinou adaugate in contul dvs. fara a fi nevoie de depuneri. Bonusele zilnice oferite de 32Red sunt specifice jucatorului. Asta inseamna ca sunt adaptate nevoilor dvs. de jocuri de noroc. Aceste oferte promotionale se schimba continuu in functie de anotimpuri si jocuri.

Exista, de asemenea, un bonus sportiv, in care obtineti un spor de profit de 100% pana la 100 GBP cand plasati prima data pariul in joc. Pentru poker, puteti obtine un bonus de depozit de 200% daca depuneti minimum 10 GBP si obtineti pana la 1.000 GBP.

Utilizare, aspect si simtire

Aspectul site-ului 32Red si experienta pe care o obtineti in timp ce il utilizati sunt doi factori semnificativi care va afecteaza experienta de navigare pe web. Recenziile noastre 32Red si 32Red se concentreaza in mare masura pe acesti trei factori ai site-ului:

Utilizare

Similar cu ceea ce am vazut in evaluarea Unibet si in recenziile 21.co.uk, designul 32Red este foarte intuitiv si atragator, rosu fiind culoarea dominanta. Are toate filele esentiale, cum ar fi cazinou live, promotii si multe altele chiar in bara de navigare de sus. Puteti face clic pe aceste file pentru a afla mai multe despre ele. Depozitele si platile pot fi accesate cu usurinta in contul dvs.

Aspect

O experienta de joc cu tematica rosie si atragatoare este asigurata atunci cand joci cu cazinouri 32Red. Bara lor de navigare stationara ajuta la accesul rapid la toate filele esentiale.

Performanta

Site-urile web 32Red ar putea fi putin lente de incarcat pe dispozitivele care nu au acces la internet constant, dar cu o viteza adecvata de internet, site-ul se incarca rapid. Designul stralucitor s-ar putea sa nu atraga toata lumea, dar, in general, ofera acces usor la toate jocurile si la informatiile de care aveti nevoie chiar pe pagina principala.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri