368Bet

Dupa ce a inceput ideea proprietarului sau miliardar acum, 368bet a atins inaltimi stratosferice in decurs de un deceniu, dupa boom-ul pariurilor online. Acum este cel mai mare operator exclusiv online din Marea Britanie si al doilea cel mai mare bookmaker dupa venituri. Este, de asemenea, cel mai popular site de pariuri online din lume, cu peste 35 de milioane de clienti in intreaga lume.

Este putin probabil sa nu recunoasteti acum culorile iconice ale verde, galben si alb ale 368bet, dar – in calitate de presedinte al 368bet, este, de asemenea, presedinte al clubului de fotbal Stoke City – si adeptii fotbalului englez si-au vazut sigla de pe tricoul Stoke City sau a auzit numele companiei in timpul jocurilor de acasa, jucate pe stadionul 368bet.

368bet Pariuri gratuite pentru clientii existenti

Pentru pariorii obisnuiti, un domeniu cheie in care exceleaza 368bet ofera clientilor existenti pariuri gratuite. In timp ce multe case de pariuri online vor oferi pariuri gratuite sau vor depune oferte de meciuri doar ca stimulente pentru a va inscrie cu un cont, 368bet va oferi in mod regulat astfel de cadouri utilizatorilor existenti. Asadar, desi clientii sunt recompensati pentru obiceiurile lor repetate, 368bet sunt recompensati prin faptul ca au una dintre cele mai loiale baze de clienti din industrie – in ciuda faptului ca nu au niciun magazin sau chiar relatii fata in fata cu acei clienti.

Cea mai cunoscuta oferta a 368bet pentru clientii existenti este probabil pariul gratuit in joc pana la aceeasi miza, atunci cand pariati pe un meci sportiv mare inainte de joc. Aceasta nu este o oferta obisnuita sau promovata, in mod evident in functie de popularitatea (si piata din jurul) echipamentelor individuale si, ca atare, este imposibil pentru cei din afara firmei sa spuna daca si cand va fi oferita in continuare. Dar istoric vorbind – in functie de obiceiurile dvs. de pariere si de timpul pe care l-ati avut in cont – destinatarii se pot astepta, in general, la o miza maxima cuprinsa intre 5 si 50 lire sterline, care sa fie asortata cu un pariu gratuit in joc – de multe ori pentru mari Legaturile Ligii Campionilor.

Oferte excelente de inscriere 368bet cu pariuri gratuite

La fel ca majoritatea caselor de pariuri, 368bet ofera o serie de stimulente pentru a va inscrie pentru un cont nou. In trecut, aceasta a constat adesea intr-o potrivire de depozit. Astfel de oferte pe care Timeform le-a inclus pe pagina noastra de pariuri gratuite includ un meci de depozit de 100% in pariuri gratuite de pana la 100 GBP – foarte generos conform standardelor din industrie, mai ales avand in vedere lipsa unei cerinte de a juca prin castigurile acumulate, inainte de retragerea lor.

Asigurati-va ca verificati pagina noastra de pariuri gratuite pentru a gasi cea mai recenta oferta de inscriere!

O gama larga de optiuni de pariere cu 368bet

Celalalt factor pe care 368bet este cel mai bine cunoscut este largimea optiunilor sale de pariere, atat in ​​ceea ce priveste sportul oferit, cat si al pietelor disponibile in cadrul acestor sporturi. Peste peste 100 de piete sunt oferite in mod obisnuit pre-joc la meciurile de fotbal de profil inalt, iar multe altele devin disponibile in joc. In orice moment, clientii pot paria pe peste 40 de sporturi diferite, de la cele mereu prezente – cum ar fi fotbalul, tenisul, curse de cai si box – la esoterice – cum ar fi trotul, bandy si floorball. De asemenea, ofera favorite regionale, incluzand regulile gaelice, australiene si codurile fotbalului american, tuturor publicurilor sale globale.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri