3ET

Desi noua casa de pariuri 3et poate sa nu fie bine cunoscuta in industria pariurilor, a acumulat feedback-uri excelente de la utilizatorii care si-au deschis conturile prin intermediul celui mai bun agent de pariuri. 3et este un furnizor de servicii online de incredere, care detine licente furnizate de Alderney Gambling Control Commission. Proprietarul companiei este Eurasia Sports Limited, care se afla in Alderney.

Piete de sport si pariuri

Obtineti un cont 3et prin agentul de pariuri3et se dovedeste a fi un instrument excelent pentru cei care doresc o lista extinsa de piete sportive si de pariuri in acelasi loc. Desi se concentreaza in principal pe fotbal si ligi sportive care sunt populare in SUA, pietele pariurilor, in special pe fotbal, sunt suficiente pentru a satisface chiar si pariorii profesionisti. Pentru a fi mai precis, 3et exceleaza la pariurile pe fotbal. Ofera sansa de a paria pe mai mult de sute de evenimente de fotbal din 45 de tari.

Cu exceptia fotbalului, celelalte sporturi, cum ar fi baschetul, fotbalul american si hocheiul pe gheata, sunt disponibile numai prin ligile SUA. In ceea ce priveste pietele de pariuri, va putem asigura ca veti putea gasi majoritatea optiunilor pe care le-ati vazut la casele de pariuri proeminente din industrie. 1 × 2, Moneyline, Over / Under, pariuri cu handicap si multe altele se numara printre pietele de pariuri disponibile in acest moment. Cu toate acestea, deoarece 3et este doar un nou venit, suntem siguri ca portofoliul de pariuri va fi reinnoit la timp.

3ET

Caracteristici ale 3ET

  • Pariurile live sunt disponibile
  • Are o interfata simpla si usor de utilizat
  • Disponibil pe dispozitive mobile
  • Taxele sunt transparente
  • Are cote competitive
  • Sunt disponibile cote zecimale, Hong Kong, SUA, indoneziana si malaeziana

Cum puteti deschide un cont 3ET?

Deoarece 3et este un cont nou, este posibil ca pariorii sa aiba probleme de incredere. Cu toate acestea, nu recomandam nimic pe care nu l-am testat inca. Dupa ce am mentionat mai sus ca avem vizitatori care si-au deschis deja contul 3et prin intermediul celui mai bun agent de pariuri, credem ca este mai bine sa contactati un broker sau un agent pentru a achizitiona un cont 3et. Apropo, 3et au fost recent adaugati la cea mai buna platforma de pariuri, VIP-IBC. Daca aveti deja un cont VIP-IBC, puteti alege aceasta casa de pariuri pe fisa de pariu si puteti incepe sa pariati imediat. Daca nu aveti, va recomandam sa va inscrieti pentru cea mai buna platforma de pariuri si sa beneficiati de cotele competitive ale 3et.

RebelBetting este primul serviciu de arbitraj din lume care integreaza aceasta casa de pariuri revolutionara, care actioneaza si ca un broker de pariuri. Folosind 3et veti avea acces cu un singur portofel la cele mai bune cote disponibile, cu limite ridicate. Acestea ofera cote comparabile cu Pinnacle, SBO, Maxbet, ISN si Matchbook. 3et va va permite sa plasati pariuri pe o gama larga de piete, distribuind in acelasi timp miza totala a pariului pe o serie de case de pariuri diferite.

3et calculati soldul pe baza expunerii totale pe o anumita piata, mai degraba decât pe totalul pariurilor plasate. Acest lucru va permite sa continuati sa pariati cu fonduri care altfel ar fi legate.

Acestea sunt complet licentiate si reglementate si nu sunt doar un instrument pentru conectarea pariorilor la alte case de pariuri. Toate depozitele si decontarile sunt gestionate si controlate de acestea.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri