4rabet

Acesta este unul dificil, deoarece 4raBet cu siguranta nu se bucura de o mare reputatie online. Unele dintre recenziile pe care le-am gasit online par sa dateze de ceva vreme, dar asta nu inseamna ca lucrurile s-au schimbat in bine.

Am gasit mai multe site-uri care sustin ca 4raBet este o inselatorie. Se pare ca site-ul de pariuri face posibila depunerea si plasarea de pariuri, dar odata ce doriti sa va retrageti castigurile, este nevoie de mult timp pentru ca lucrurile sa fie procesate si adesea castigurile nu sunt chiar platite deloc.

De asemenea, am vazut reclamatii cu privire la termeni si conditii, pe care clientii le-ar putea incalca cu usurinta daca nu sunt constienti.

Este dificil sa se stabileasca validitatea acestor afirmatii, dar gasirea de instante multiple nu este in general un semn excelent.

4raBet este autorizat in Curacao, care nu este jurisdictia noastra preferata de jocuri de noroc, deoarece acestea sunt mult mai putin stricte in aplicarea propriilor reguli decat multe alte jurisdictii de jocuri de noroc. Deci, este posibil sa nu primiti nici macar ajutor daca descoperiti ca aveti probleme cu 4raBet.

Pe de alta parte, 4raBet ofera jocuri de la multi furnizori excelenti de jocuri de cazino, care nu isi licentiaza niciodata jocurile pentru cazinourile necinstite si se asigura ca nu se folosesc copii ilegale ale jocurilor lor pe site-uri necinstite.

Presupunand ca totul este bine in acest scop, nu putem considera pur si simplu 4raBet o casa de pariuri frauduloasa si sa terminam cu asta. Dovezile sunt incomplete in ambele sensuri.

Ce va vom recomanda este sa cititi cu atentie toti termenii si conditiile si sa contactati serviciul clienti pentru a raspunde la orice intrebare ramasa. Experienta dvs. de aici va va oferi cu siguranta o indicatie daca doriti sau nu sa continuati sa va inregistrati si sa va inregistrati si sa depuneti bani aici. Si daca ajungeti sa va inscrieti la 4raBet, asigurati-va ca pastrati depozitele si pariurile mici, respectati toate regulile si incercati si cateva retrageri mai mici.

4rabet

Promotii si bonusuri

Aceasta este o alta sectiune despre care este putin dificil de scris, deoarece nu exista o pagina separata pentru promotii si am putea gasi intr-adevar doar cateva informatii despre bonusul de bun venit.

Jucatorii noi de la 4raBet sunt bineveniti sa se inscrie si sa faca un nou depozit pentru a primi bani bonus suplimentari. Bonusul pe care il puteti solicita depinde de suma de bani pe care doriti sa o depuneti. La capatul inferior, puteti, prin urmare, sa depuneti doar 300 INR si sa primiti 350 INR, ceea ce inseamna ca primiti 50 INR ca bonus.

In final, puteti depune 10.000 INR simultan si puteti primi 30.000 INR pentru a juca. Acest lucru ar insemna ca primiti un bonus de 200% si 20.000 INR in fonduri bonus.

Conditiile bonusului sunt, din pacate, oarecum confuze si deloc extinse. Putem spune cu certitudine ca bonusurile sunt disponibile doar timp de 7 zile, ceea ce nu este foarte mult.

Si trebuie sa pariati banii bonusului inainte de a putea face o cerere de retragere. Cu toate acestea, deoarece conditiile bonusului sunt scrise intr-o engleza foarte proasta, care este, de asemenea, deosebit de dificil de inteles cu exemplele date, nu suntem in masura sa va oferim alte informatii definitive despre bonus.

S-ar putea sa doriti sa contactati serviciul clienti pentru clarificari, ceea ce va va oferi mai multe informatii, in loc sa pur si simplu o copie a informatiilor deja disponibile online.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri