500.com

Exista putine statiuni de cazinou in lume care se pot potrivi cu prestigiul si eleganta unei proprietati de cazinou 500.com. Indiferent daca se afla in Las Vegas, Boston sau in mai multe statiuni din Hong Kong, va puteti astepta la o experienta de inalta clasa in care toata lumea se simte VIP.

Cand 500.com a facut tranzitia catre lumea jocurilor de noroc online, s-a presupus ca produsul lor va fi de o clasa similara si nu au dezamagit. Aplicatia de pariuri sportive 500.com, 500.com, este o platforma solida, usor de navigat cu toate pietele de pariuri preferate din HONG KONG si cu mai multe optiuni de depunere si retragere sigure si sigure. Fara indoiala, exista zone de imbunatatit.

Lasati aceasta pagina sa fie ghidul dvs. pentru tot ce trebuie sa stiti despre 500.com, inclusiv ceea ce ne place, ce nu ne place, toate optiunile dvs. de pariere, optiunile bancare si cum sa profitati de pachetul lor generos de bonus de bun venit.

500.con

Pachet bonus de bun venit 500.com Sportsbook

500.com ofera un pariu unic fara risc pentru noii clienti de pana la 500 USD. (Nu este exact fara riscuri.) Pur si simplu faceti primul dvs. pariu si, daca nu castiga, 500.com va va oferi un pariu gratuit de pana la 500 USD (pariul gratuit va fi echivalent cu suma primului dvs. pariu, pana la 500 USD), astfel incat sa puteti alege urmatorul loc pentru a incerca sa va construiti bankroll-ul. Un pic mai multe despre acest lucru mai jos.

Cand va inscrieti pentru un nou cont 500.com utilizand unul dintre linkurile de pe aceasta pagina, primul dvs. pariu este fara riscuri pana la 500 USD. Pentru a profita de aceasta oferta, trebuie sa va inregistrati un cont nou, sa faceti o depunere de cel putin 20 USD folosind una dintre numeroasele optiuni bancare ale acestora si sa plasati un pariu pe orice piata de cel putin 20 USD. Daca castigati pariul respectiv, veti fi platit in mod normal si puteti retrage sau puteti continua sa faceti pariuri.

Daca primul pariu se scurge, 500.com va rambursa suma totala a pariului pana la 500 USD sub forma unui pariu gratuit unic. Deci, daca primul dvs. pariu este de 40 USD si pierde, vi se va acorda un pariu gratuit de 40 USD, daca este 300 USD, veti primi un pariu gratuit de 300 USD, dar daca primul dvs. pariu este de 800 USD, veti primi doar un Pariu gratuit de 500 $.

Cand vi se emite pariul gratuit, trebuie sa stiti cateva lucruri.

  • Pariul gratuit va expira la 10 zile de la emitere, deci asigurati-va ca il utilizati sau il pierdeti.
  • Pariurile gratuite platesc, de asemenea, numai profitul din pariu, nu profitul plus miza. De exemplu, daca ai paria pe Sixers la +200 cu fonduri din soldul tau obisnuit, plata ar fi de 300 $ (pariu de 100 $ + profit de 200 $). Pentru un pariu gratuit de 100 USD, atunci cand castigati, acesta ar plati 200 USD – intrucat suma pariului nu este inclusa in plata.
  • Verificati preturile la alegerea dvs. In prezent, puteti utiliza pariul fara risc si pariul gratuit (daca nu castigati lozul), pe piete de -150 sau mai bine. De exemplu, New York Knicks -135 pe linia de bani sau baschetul masculin Virginia Cavaliers -8 puncte la pretul de -110, Cleveland Browns +200 pentru a-i invinge pe Kansas City Chiefs si asa mai departe. Ceva la un pret de -160 nu ar functiona.
Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri