8dice168

„Viata este un joc”, este deviza 8dice168. Si iau acest lucru foarte in serios. Casa de pariuri doreste ca toata lumea sa se poata bucura de tot ceea ce lumea jocurilor de noroc are de oferit din propria casa. Prin urmare, numele 8dice168 este foarte bine ales. Compania de jocuri de noroc este cunoscuta mai ales pentru gama sa extinsa de pariuri sportive si jocuri de cazino. 8dice168 are scopul de a deveni in cele din urma cea mai mare casa de pariuri online din Europa. Dar 8dice168 are si asta in casa de pariuri online.

8dice168

Bonusuri si coduri promotionale la pariuri la domiciliu

Cu 8dice168, nu trebuie sa va asteptati la un bonus de bun venit excesiv. Exista un bonus pentru jucatorii noi, dar este mult mai mic decât in ​​cazul altor case de pariuri.

Un bonus de depozit de 100% este predominant in lumea jocurilor de noroc. Pe de alta parte, pariul la domiciliu vine cu un bonus de 50% pâna la maximum 50 de euro. Pentru a incasa banii, trebuie sa pariati atât depozitul, cât si suma bonusului de patru ori. Cu o depunere de 100 de euro, trebuie sa plasati pariuri pentru 600. Si asta in termen de 90 de zile. Numai pariuri sportive cu cote de 1,70 sau mai mari. Deci, pentru multi jucatori, devine destul de o treaba sa realizeze acest lucru.

Tot felul de promotii interesante compenseaza bonusul dezamagitor de bun venit. Pagina de promovare speciala listeaza bonusuri suplimentare pentru cazinou si pariuri sportive. Si oferta se schimba regulat aici. De exemplu, puteti beneficia de un bonus de rambursare 0: 0. Pariem bani pe unul dintre meciurile preselectate si nu inscrieti? Apoi veti primi suma inapoi de la casa de pariuri. O alta promotie atractiva la pariu acasa este „câstigatorul zilei”. In fiecare zi, un jucator este ales la o loterie care poate câstiga potul de bani. Tot ce trebuie sa faca aceasta persoana este sa se conecteze. Daca jucatorul relevant nu s-a conectat inainte de miezul noptii, jackpotul va creste cu 50 de euro. Aceste tipuri de promotii bonus garanteaza ca jucatorilor le place sa revina la pariuri la domiciliu.

Cât de potrivit este 8dice168 pentru jucatorul de agrement?

Pariul la domiciliu este excelent pentru jucatorii incepatori si recreativi. Accentul cu aceasta casa de pariuri se pune pe un pariu minim scazut si o suma minima de depozit minima. Pentru majoritatea metodelor de plata, se aplica o suma minima de depozit de 10 euro. Folositi un Paysafecard? Apoi, puteti sa completati soldul cu sume de la 5 euro. Daca pariati in euro, pariul minim este de 50 de centi. Si asta face 8dice168 foarte accesibil jucatorului mai mic.

Si cum ramâne cu 8dice168 pentru jucatorul profesionist?

Un jucator profesionist are cerinte diferite fata de micul parior de agrement. O casa de pariuri trebuie sa aiba cote mari si limite mari de pariuri. Pariul la domiciliu poate sa nu fie cea mai buna alegere pentru profesionist. Comparativ cu concurenta, cotele sunt pe partea inferioara. Ingreuneaza obtinerea unui profit real pe termen lung. Dar 8dice168 nu are nimic de oferit jucatorului profesionist? Ei bine, cu siguranta nu vom pretinde acest lucru, deoarece este un mare plus ca aceasta casa de pariuri foloseste limite inalte. De exemplu, puteti câstiga deja sume de pâna la 20.000 de euro cu un singur pariu. Depinde de dvs. sa decideti daca 8dice168 compenseaza cotele mici si oferta de pariu limitata.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri