A McLean Bookmakers

BetMclean este o casa de pariuri irlandeza care are 64 de magazine pe strada, precum si un site de succes. Ei sustin ca sunt cei mai mari casieri independenti din Irlanda de Nord. Compania a fost lansata pentru prima data in 1962 de Alfie McLean. Site-ul online este operat de Sportsbetting and Gaming Services Limited, inregistrata in Malta. Acestea sunt licentiate de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie, precum si li se acorda o licenta de catre guvernul Republicii Irlanda.

Este o perioada rara pe care as pune un pariu si, atunci cand o fac, folosesc de obicei minunile tehnologiei moderne. Online simplifica viata.

Am apelat la aceste mici case de pariuri dupa cateva halbe (nu este intotdeauna asa) pentru a pune un pariu pe cupa mondiala. Acum, pentru a fi perfect sincer, cunostintele mele despre „jocul frumos” confuz, lipsesc, grav si nu am deloc interes pentru fotbalul din liga, care este asemanator cu vizionarea vopselei deja uscate, nici macar nu va bucurati de vizionarea acestuia uscat.

Am pastrat cateva pariuri pe calmar pe rezultatul final al jocului Slovenia v Anglia. Nu am castigat nimic, dar personalul a fost suficient de prietenos, desi exista acel sentiment de „nu stii ce faci, nu-i asa?”

Un McLean este o casa de pariuri. Nu undeva as merge foarte des, dar cu ocazia cand apare ceva mare sau obisnuitul meu (mereu risipit) de 10 lire sterline pe Tottenham castigand prima liga la inceputul sezonului, intru. La fel ca majoritatea caselor de pariuri sunt intunecate, arata datat ca flip si are intotdeauna un batran care se racoreste pe un scaun pe care l-a primit de undeva magic, pe care nimeni altcineva nu il stie despre urmarirea curselor interminabile de cai. Personalul pare politicos, dar decorul sumbru si fluxul constant de fete nefericite, proaspat falite, lasa atmosfera mult de dorit.

A McLean Bookmakers

Site-ul BetMcLean

Chiar daca site-ul este disponibil pentru clientii din Marea Britanie, unele promotii sunt disponibile numai pentru persoanele din Republica Irlanda si Irlanda de Nord. Cel mai bun exemplu in acest sens este oferta de bun venit. Casele de pariuri BetMcLean s-au ramificat in sponsorizari pentru a spori gradul de cunoastere a marcii, in special cu clubul de fotbal Glentoran FC.

Pe langa cartea de pariuri, site-ul web ofera o gama larga de produse de jocuri de noroc online, inclusiv virtuale, cazinouri si loterii.

Clientii gestioneaza detaliile de plata si retragere din linkul Contul meu, unde pot fi actualizate si datele de contact si parola. O inregistrare a tranzactiilor este stocata in Istoricul contului, in timp ce utilizatorii pot vizualiza si o inregistrare a tuturor tranzactiilor de pariere. Formatul de cote preferat poate fi modificat in partea de sus a paginii cu optiunea Decimal, Fractional sau American.

La conectarea la contul dvs. BetMcLean, este afisat un sold de numerar, precum si un link de ajutor si un link direct la functia de chat live.

Pariurile live BetMcLean sunt disponibile pe; fotbal, tenis, cricket, snooker, golf si rugby. Numarul pietelor de pariuri variaza in functie de sport si de nivelul evenimentului.

Fila In desfasurare are propria rubrica in partea de sus a site-ului, aratand ca casele de pariuri stiu cat de importanta este pentru clienti. Pentru fiecare eveniment in joc, se afiseaza scorul live, precum si cateva statistici pentru anumite evenimente.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri