ActionBet

AccessBet este un brand de pariuri sportive care ofera servicii de pariuri cu amanuntul si online si il vom evalua in detaliu in aceasta recenzie AccessBet. Platforma este licentiata de Comisia Naiionala de Reglementare a Loteriei, deci nu ar trebui sa va faceii griji cu privire la inselarea pe site. Pe site, veii putea plasa pariuri pe sporturi populare precum fotbal, baschet, handbal, hochei pe gheaia si golf. Platforma ofera opiiuni de pre-meci si pariuri live, ceea ce o face destul de convenabila.

Bonusuri si oferte promoiionale la AccessBET

Bonusurile si promoiiile la AccessBet sunt destul de atractive. Cea mai generoasa oferta de pe platforma este bonusul de bun venit, iar noi vom parcurge aceste promoiii in aceasta seciiune.

AccessBET Bonus de bun venit

Ca nou membru al AccessBet, veii putea solicita un bonus de bun venit de 100%, care poate ajunge pâna la 100.000 NM. Va veii califica pentru promoiie numai daca depuneii un depozit de N500 sau mai mult, iar aceasta plata poate fi trimisa utilizând oricare dintre metodele bancare oferite pe platforma. Acest bonus nu este menit sa fie retras si ar trebui folosit in schimb de zece ori pe orice sport.

ActionBet

AccessBET CUT-1-PERMUTATION

AccessBet ofera, de asemenea, un bonus de permutaiie cut-1, unde va veii bucura de sansa de a câstiga chiar daca unul dintre pariurile dvs. nu reuseste sa treaca. Aceasta promoiie funciioneaza ca o forma de asigurare si previne pierderea totala atunci când unul dintre pariurile tale esueaza. Pentru a plasa un pariu acumulator, va trebui pur si simplu sa faceii clic pe pariurile pe care doriii sa le plasaii si apoi puteii adauga dimensiunea pariului.

Alte promoiii Bookmaker

AccessBet nu ofera in prezent multe promoiii. Cu toate acestea, merita meniionat faptul ca veii putea sa va incasaii pariul sau integral pe aceasta platforma. Puteii rula din când in când o verificare a cuponului pentru a vedea daca exista oferte noi disponibile.

Pariuri sportive online la AccessBET

AccessBet le permite membrilor sa plaseze pariuri pe o serie de sporturi, inclusiv fotbal, baschet, tenis, hochei pe gheaia, baseball si handbal. Platforma are multe tipuri diferite de pariu si acopera o serie de turnee. Unele dintre tipurile populare de pariu prezentate pe site sunt câstigatorul meciului, câstigatorul direct, pariul peste si sub, si pariul cu handicap. In aceasta seciiune a recenziei AccessBet, vom trece repede peste pieiele de pariuri si acoperirea acestei platforme de jocuri de noroc online.

Aplicaiia AccessBET pentru mobil

AccessBet nu are o aplicaiie mobila si acesta este un alt con important al platformei. Daca doriii sa utilizaii serviciul pe dispozitivul dvs. mobil, vi se va solicita sa descarcaii un browser mobil adecvat si apoi va puteii conecta la contul dvs. Un avantaj al acestei platforme este ca site-ul sau mobil este optimizat pentru ecrane mici si va va oferi o experienia de pariere lina.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri