Admiral.at

Admiral este marca umbrela operativa a NOVOMATIC AG, o companie austriaca detinuta de o familie in topul ligii internationale. Ca parte a grupului activ la nivel global si lider de piata in sectorul tehnologiei jocurilor, admiral se poate baza pe experienta multiplelor decenii in domeniile pariurilor sportive, terminalelor de jocuri si tehnologiei jocurilor. Admiral si-a cultivat radacinile austriece de ani de zile si asigura locuri de munca pentru aproximativ 1.500 de angajati in peste 110 de municipalitati din toata Austria. De asemenea, aduce o contributie semnificativa la valoarea adaugata regionala.

Admiral sustine sportul intern prin sponsorizarea a aproximativ 200 de cluburi sportive locale si regionale si, prin urmare, sprijina tinerii sportivi din toata Austria. Fiind unul dintre cei mai importanti furnizori de pariuri sportive si jocuri din Austria, admiral investeste in oferte sigure si legale, iar protectia jucatorilor si a tinerilor este o componenta esentiala a filosofiei corporative si a principiului indrumator pentru activitatile zilnice. Angajatii de pe site sunt instruiti profesional si intotdeauna disponibili pentru a raspunde la orice intrebari din partea oaspetilor si vor oferi informatii cu privire la posibilele semne ale comportamentului problematic al jocurilor si al pariurilor: „Pentru ca jocurile sa ramana sigure si placute”.

Admiral

ADMIRAL este un furnizor de pariuri sportive si jocuri in toata Austria.

Pariuri sportive cu ADMIRAL ADMIRAL Sportwetten GmbH, infiintata in 1991, ofera o gama larga de pariuri sportive cu peste 20 de case de pariuri si peste 30 de tipuri diferite de sport – si este numarul 1 in sectorul austriac de pariuri sportive. Clientii pot paria online, pe telefoanele lor mobile sau intr-una din cele peste 250 de sucursale din toata Austria.

Jocuri cu Admiral Casinos & Entertainment AG, fondata in 2011, este titularul licentei pentru operarea a 2.387 de masini de joc in 150 de locatii din cinci state federale (Burgenland, Carintia, Austria Inferioara, Austria Superioara si Stiria) in contextul extragerilor de state .

Divertismentul responsabil cu Admiral Pariurile sportive si jocurile sunt servicii sensibile, care pot fi asociate si cu riscurile. Prin urmare, este cu atat mai important sa implementam responsabilitatea sociala si angajamentul durabil. Aceasta responsabilitate sociala nu este doar retorica pentru Admiral, ci mai degraba o filozofie corporativa traita. Programele contemporane de protectie a jucatorilor ADMIRAL – Pariuri responsabile in zona de pariuri sportive si jocuri responsabile in zona de jocuri – nu numai ca ar trebui sa creeze constientizarea posibilelor efecte negative ale participarii la jocuri si pariuri, ci sa asigure si activitati de prevenire activa si masuri insotitoare pentru controlul participarea la jocuri si pariuri.

Admiral_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri