Admiral

Admiral video recenzie

ADMIRAL →ADMIRAL →


Recenzie a casei de pariuri Admiral din Romania

O scurta istorie a dezvoltarii casei de pariuri Admiral Romania

Admiral este unul dintre liderii in domeniul jocurilor de noroc terestre si suntem mandri de faptul ca facem parte din Grupul NOVOMATIC, cel mai cunoscut furnizor de jocuri de noroc si jocuri de cazino din Romania.

Jocurile noastre slot acopera o gama larga de subiecte, cum ar fi celebrele jocuri cu fructe, cum ar fi Sizzling Hot, Plenty of Fruit sau jocuri cu tema egipteana, cum ar fi Book of Ra deluxe sau jocuri cu tematica magica, precum Lucky Lady’s Charm, Lord of the Ocean.

De asemenea, punem la dispozitia jucatorilor nostri o sectiune de pariuri sportive puternica si moderna, unde pot paria pe pre-meci sau cote live prin intermediul telefonului mobil sau al computerului.

Licenta pentru functionarea site-ului Admiral Romania

ADMIRAL ONLINE SRL, Numar de inregistrare. J23/4554/2019, CUI:RO41769339, 275-277 Calea Bucurestilor, etaj. 2, camera 2, Oras Otopeni, Judet Ilfov, Romania avand de la ONJN Licenta L1203425W001180 (01.03.2020- 28.02.2030) cu autorizare: 414/26.02.2020 (01.03.2020-28.02.2021)

Site-ul si alte servicii pentru pariuri de la Admiral Romania

Pe langa evenimentele din fotbal, baschet si hochei pe gheata din multe tari, Admiral Romania se concentreaza si pe ligile europene de top, care sunt promovate in casele de pariuri, materialele de marketing si programul lor cu bonus ce va fi prezentat in aceasta recenzie.

Admiral Romania foloseste biletul de pariuri standard stabilit si ofera atat modalitati de pariuri simple, cat si combinate. Combined-ul este prezentat cu un multiway sub nivelul pietei. Pariurile de sistem sunt integrate cu bancherii, dar lipsesc optiuni personalizate precum Trixie, Yankee si Goliath. Pentru pariurile in asteptare, exista o optiune de retragere cu moduri complete si partiale disponibile.

Admiral Romania ofera pana la 48 de piete pentru evenimentele lor de fotbal de top. In tenis, vor avea de obicei pana la 23 de piete in pre-live si 28 pe pietele live. Baschetul pune la dispozitia jucatorilor 48 de piete pre-live si 28 live. 41 de pre-live si 26 de piete live pot fi gasite si atunci cand pariati pe hochei pe gheata.

Argumente Pro / Argumente Contra
 • Timp de rasupns pe mail la intrebari comune intre 3 si 15 minute
 • Sectiunea de intrebari frecvente este bine optimizata si gasesti multe raspunsuri fara sa treci la nivelul urmator de support
 • Lipsa unei aplicatii de chat live
 • Raspunde foarte greu la intrebarile complexe din partea jucatorilor
 • Agentii de la echipa de support nu sunt suficeint instruiti pentru a raspunde intrebarilor tehnice legate de cote, marja si piete de pariere

ADMIRAL ÎNREGISTRAREADMIRAL ÎNREGISTRARE

Inregistrarea jucatorilor la Admiral Romania

Trebuie sa furnizati urmatoarele informatii pentru a va inregistra:

 • Selectati un nume de strat. Acest nume este ales liber de dvs. si nu este vizibil pentru ceilalti pe site-ul nostru, de exemplu atunci cand jucati activ.
 • Va rugam sa introduceti adresa de e-mail si sa va asigurati ca este scrisa corect. Dupa inregistrare, veti primi un e-mail de inregistrare de la noi. al sau include un link de activare pe care trebuie sa faceti clic pentru a finaliza procesul de inregistrare.
 • Selectati o parola si completati toate celelalte campuri care va cer datele personale.
 • Introduceti numarul CNP si selectati o intrebare de securitate.
 • De acord cu Termenii si conditiile generale si confirmati ca aveti peste 18 ani.
 • Apoi faceti clic pe „Inregistrati-va”.
 • Acum verificati casuta de e-mail (inclusiv folderele de mesaje spam si junk mail). Ar trebui sa primiti e-mail-ul nostru de inregistrare in cateva minute.
 • Deschideti e-mailul de inregistrare si faceti clic pe linkul pe care il contine pentru a finaliza procesul de inregistrare.

Oferte promotionale de la Admiral Romania

Casa de pariuri Admiral Romania vine in intampinarea noilor jucatori cu o oferta initiala de nerefuzat. Practic este un pachet de bun venit unic in Romania, el continand un pariu de tip free bet cu o valoare maxima de 150 ron, la care se adauga o crestere a profitului de pana la 200% pe acest pariu in functie de conditiile de eligibiltate care sunt indeplinite din regulamentul bonusului de bun venit. Va recomandam sa cititi acest reculament inainte de a da curs deschiderii contului si incasarea pachetului de bun venit. Odata ce a-ti indeplinit conditiile si rulati acest pachet initial va veti putea bucura si de restul promotiilor disponibile pentru pariurile sportive de la Admiral Romania.

ADMIRAL ÎNREGISTRAREADMIRAL ÎNREGISTRARE

Pariuri si jocuri de la casa de pariuri Admiral Romania

Echipa tehnologiei este o gramada devotata de oameni care isi petrec zilele de lucru explorand toate casele de pariuri de aici, la Bucuresti. Intentia lor este de a va asigura ca va bucurati de cel mai bun divertisment posibil pentru pariuri sportive si, pentru ca acest lucru sa se intample, aveti nevoie de acces la toate cele mai recente functii de pariuri. Asadar, cititi mai departe pe masura ce descoperim starea tehnologiei de pariere Admiral Romania si va aratam la ce va puteti astepta cand pariati aici.

Optiuni de plata pe site-ul web Admiral Romania

Daca utilizati Skrill, veti avea o experienta extraordinara, deoarece depunerile sunt instantanee, iar retragerile sunt extrem de rapide. Motivul pentru care am ancorat mai multe puncte aici este ca nu exista cu adevarat multe alte optiuni, cu exceptia a doua care au asociate optiuni sub-par. Linia de fund, daca utilizati Skrill aici, scorul va fi mult mai mare decat trei din cinci. Daca doriti sa utilizati orice alte optiuni, aceasta evaluare este valabila, daca nu chiar putin mai mica. Pe langa acest portofel virtual care este cel mai popular pe Admiral Romania, mai puteti utiliza toate cardurile bancare care sunt acceptate de companie, Neteller, Paysafe si alte metode ce sunt afisate la sectiunea dedicate intrumentelor de plata fie de retragere cat si de depunere.

Serviciu de asistenta de la Admiral Romania

Site-ul a avut o multime de optiuni excelente cu e-mail, chat live si WhatsApp. Cu toate acestea, optiunile de servicii pentru clienti au fost deschise doar intre orele 9:30 – 18:00 si au fost inchise in mod surprinzator in weekend. In mod normal, nu ne-ar deranja orele limitate, chiar daca 24/7 este standardul industriei, dar a trebuit sa atragem cateva puncte, deoarece acestea sunt inchise in weekend, cand majoritatea oamenilor se joaca.

In concluzie despre casa de pariuri Admiral Romania

Dupa o inspectie mai atenta, promotiile Admiral Romania se refera la pariuri sportive care sunt concepute de managerii de cazinouri. Desi am putea admite ca pachetul de bun venit de 150 RON si rotiri gratuite este cel mai mare bonus de bun venit din intreaga Romanie atunci cand vine vorba de pariuri sportive, pentru ca nu exista pariuri gratuite, bonusuri acca si nici plati anticipate. De fapt, nu exista nimic care sa va ajute sa recunoasteti ca este o casa de pariuri. Programul de marketing si bonusuri necesita o revizuire completa si ar trebui sa fie realizat in mod evident de catre expertii din industrie si nu de managerii de cazinouri imbracati in cele mai noi haine sportive la moda.

Intrebari frecvente Admiral Romania

✔️ Cine este Admiral Online?

Admiral Online este o companie inregistrata in Romania, avand sediul in Romania, judetul Ilfov, orasul Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 275-277, etajul 2, Sala 2. Admiral Online este inregistrata la Registrul Comertului din Romania inregistrat sub numarul 41769339 si detine licenta nr. L1203425W001180 emis de ONJN.

📖 Care sunt implicatiile daca nu accept noii termeni si conditii?

Daca nu acceptati noii Termeni si conditii, nu va veti mai putea folosi contul pentru divertisment pe platforma Admiral.ro. Prin urmare, veti avea optiunea de a solicita plata soldului dvs. de bani reali in asteptare (daca exista), contactand Serviciul nostru pentru clienti la adresa asistentaclienti@admiral.ro. Va rugam sa furnizati porecla si raspunsul dvs. de securitate pentru a accelera procesul. Dupa plata soldului dvs. de bani reali in asteptare (daca exista), contul dvs. al platformei Admiral.ro va fi inchis si nu veti mai putea sa va conectati pentru a utiliza serviciile noastre.

📄 De ce sunt obligat sa accept noii Termeni si Conditii?

Incepand cu 1 mai 2020, platforma Admiral.ro este operata sub noua conducere a Admiral Online SRL, o companie legal incorporata in conformitate cu legile Romaniei si inregistrata la Registrul Comertului cu numarul 41769339, avand sediul in Romania, judetul Ilfov , Orasul Otopeni, Calea Bucurestilor nr. 275-277, etajul 2, camera 2 („Admiral Online”). In calitate de utilizator al platformei Admiral.ro sub conducerea anterioara a Greentube Malta SEE Limited, puteti continua sa utilizati platforma si sa va bucurati de aceeasi experienta de divertisment, dar pentru ca acest lucru sa se intample, trebuie mai intai sa acceptati Termenii si conditiile noii operator, Admiral Online SRL.

Logo Admiral

150 LEI Free Bet + 200 % Profit Boost

Înregistrare Înregistrare