Africa Bet

Da, aceasta companie ofera nu numai pariuri pe evenimente sportive, ci si propria sectiune de cazinou. A fost creat special pentru divertismentul online, care poate fi accesat in orice moment al zilei. Eu personal as recomanda sa joci la cazinoul live. Datorita interfetei sale cool, precum si capacitatii de a contacta un dealer live, aveti impresia deplina ca va aflati intr-un loc real. Personal, imi place in special sa joc poker, ruleta si baccarat. In aceasta companie, acestea sunt disponibile in orice moment al zilei, astfel incât jucatorii trebuie doar sa se conecteze la platforma pentru a incepe.

Pe partea pozitiva, pot mentiona capacitatea de a efectua toate operatiunile prin intermediul unui dispozitiv mobil. De fapt, trebuie doar sa aveti acces la Internet, astfel incât toate sloturile sa fie la indemâna.

Urmatorul avantaj al companiei este o selectie buna a sistemelor de plata disponibile. Daca in alte cazinouri viteza de retragere a câstigurilor lasa mult de dorit, in aceasta companie nu exista probleme cu aceasta.

Dar ceea ce cu siguranta trebuie imbunatatit este politica de bonusuri. Pentru a fi sincer, aproape toti concurentii ofera stimulente mult mai profitabile, deci este important sa lucrati la acest lucru. In afara de asta, nu am gasit niciun punct slab in aceasta casa de pariuri si as recomanda cu siguranta inregistrarea la aceasta companie altor jucatori de pariuri.

Africa Bet

Pariurile au devenit populare in tarile africane in urma cu aproximativ 50 de ani, in special pariurile sportive au atins o mare popularitate in ultimii ani. Cele mai rapide piete in crestere sunt Africa de Sud, Nigeria si Kenya, intre timp Uganda si Tanzania, de exemplu, se misca putin mai incet.

De ce pariurile sportive devin atât de populare in Africa? Exista diverse motive. In primul rând, peste 200 de milioane de tineri africani (cu vârste cuprinse intre 15 si 24 de ani) nu au un loc de munca (rata somajului este de aproximativ 25%), asa ca deseori incearca sa câstige ceva prin pariuri.

Un alt motiv este pur si simplu pentru ca africanii sunt nebuni dupa sporturi precum fotbalul, cricketul si rugbyul (in special in Africa de Sud, Zimbabwe si Kenya). Alte sporturi care le plac sunt cu siguranta hochei, baschet, tenis, sporturi cu motor.

Companiile straine de pariuri sportive se extind rapid pe continent, deoarece nu exista legi de pariere in aproape toate tarile africane. Astazi, numai Africa de Sud (si Ghana, intr-un mod mai simplu) si-au reglementat piata de jocuri de noroc, in timp ce unele tari cu majoritate musulmana o considera inca ilegala (ca in Gambia).

Dupa cum am spus anterior, legile jocurilor de noroc in Africa sunt destul de controversate. Pariurile sportive sunt putin mai bune, deoarece africani se pot inregistra atât pe casele de pariuri terestre, cât si pe cele straine.

Multi tineri africani pierd o cantitate mare de bani deoarece cred ca pot câstiga rapid alti bani sau chiar sa devina bogati. Africa de Sud a incercat sa rezolve problema in 2018 cu un nou proiect de lege care a impus masuri mai stricte si sanctiuni pentru cei care le ignora.

Exista restrictii publicitare si pariul de curse de câini este interzis. Unii oameni inca spun ca acest lucru nu este suficient pentru a impiedica tinerii jucatori sa piarda bani.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri