AmWager

Castigati 10% bonus inapoi pentru fiecare dolar eligibil pariat in primele 30 de zile de la inscriere. Daca un jucator pariaza 5.000 de dolari in perioada de 30 de zile, va primi inapoi bonusul maxim de 500 USD. Bonusul inapoi in numerar se adauga la recompense in numerar, recomandari si bonusuri de castig. Pariurile anulate, pariurile rambursate, plasarea pariurilor si pariurile la spectacole sunt excluse din calcule.

Promotia Bonus de Match Match se aplica numai primei depuneri efectuate si orice depuneri ulterioare nu se vor aplica. Suma primului depozit va determina suma bonusului si pariurile care trebuie plasate pentru a castiga bonusul. Daca doriti sa primiti bonusul maxim de 100 USD, va rugam sa va asigurati ca depozitul initial este de 100 USD si pariati minimum 100 USD in primele 30 de zile. Depozitele returnate, pariurile anulate si pariurile rambursate nu sunt eligibile si nu vor fi luate in considerare pentru potrivirea depozitului.

AmWager

Recompensele uimitoare ale AmWager, bonusul zilnic de castig si pad-ul de pariere de top, impreuna cu noul nostru bonus de inscriere sunt motive excelente pentru a incerca AmWager. Va garantam ca va veti imbunatati experienta de pariere si rentabilitatea investitiei.

Creat prin viziunea AmWest Entertainment pentru a intari bazele cursei de cai oferind in acelasi timp cele mai bune servicii jucatorilor, AmWager s-a lansat acum ca cea mai avansata platforma de pariere online.

Instrumentele exclusive de pariere dezvoltate de handicapatorii profesionisti pentru AmWager eclipseaza competitia. Printre caracteristici si functii se numara o varietate de optiuni de gestionare a banilor si investitii, un sistem de asteptare pentru pariuri, olandare in timp real, pariere conditionata, capacitate de incarcare a fisierelor, piste de audit pentru fiecare pariu si continut extins pentru piste de curse cu redare in direct si redare video gratuita .

Ca rezultat al performantei si al dedicarii lor pentru a servi industria folosind transparenta si cele mai bune practici, AmWest se bucura de relatii puternice cu piste de curse si alte organizatii din intreaga lume, inclusiv Dubai Racing Club si Dubai World Cup, Pari Mutuel Urbain din Franta si altele. Acest lucru permite AmWest sa dezvolte continuu noi produse, valoare si oportunitati pentru jucatorii nostri in participarea cu aceste organizatii.

Proces de inscriere AmWager

Pentru a obtine bonusul, pariorii curselor de cai vor trebui mai intai sa se inregistreze ca utilizatori si sa-si creeze un cont. Mai mult, utilizatorii vor putea face acest lucru pe site-ul lor oficial, facand clic pe „Alaturati-va gratuit”.

  • Odata ce procesul de inregistrare este initiat, pariorii vor trebui sa completeze formularul de inregistrare. Informatiile necesare sunt o adresa de e-mail si o parola.
  • In al doilea rand, pariorii vor trebui sa se asigure ca serviciul lor de localizare este activat in browser pentru a continua cu inregistrarea.
  • In prezent, nu este necesar niciun cod bonus AmWager
  • Ulterior, veti primi un e-mail de verificare de la AmWager care va va ajuta sa activati contul.
  • Apoi, pentru a putea plasa pariuri, parierii vor trebui sa adauge cateva informatii suplimentare. Informatiile necesare includ numele si prenumele, numarul de telefon, data nasterii, adresa completa, codul postal etc.
  • In cele din urma, va trebui sa adaugati ultimele patru numere ale SSN-ului dvs., inainte ca contul dvs. sa poata fi autorizat.
Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri