Anonibet

Anonibet este una dintre noile case de pariuri care profita de noua moneda electronica Bitcoin. Creat in 2011, este unul dintre cele mai vechi site-uri disponibile care ofera posibilitatea de a paria cu Bitcoins. Este una dintre cele mai recunoscute platforme dintre pariorii Bitcoin, deoarece ofera o platforma sigura. Au existat multe scheme de inselatorie implicate de la introducerea Bitcoin in 2009, iar Anonibet a devenit rapid unul dintre putinele site-uri de incredere online.

Majoritatea utilizatorilor au lasat recenzii pozitive despre acest serviciu si, in general, compania din Hong Kong are multi jucatori multumiti. Unele dintre avantajele legate de pariurile pe o astfel de platforma sunt tranzactiile rapide, incasarea rapida si nu este nevoie de scanarea ID-urilor sau a documentelor suplimentare.

Cu toate acestea, exista o multime de tari in care inregistrarea pe site este restrictionata. Exista peste 13 tari in care utilizatorii nu se pot inregistra pe site. Este o mare dezamagire pentru jucatorii care doresc sa se alature platformei si cu siguranta vor fi abordate de companie in viitor. Ca veteran in industria jocurilor de noroc Bitcoin, Anonibet este o alegere preferata pentru multi jucatori carora le place sa parieze moneda digitala. Sa vedem ce ofera platforma.

Bonus de depunere si programe de loialitate

Exista un mic bonus de 10% la suta pentru fiecare depozit pe care il face un jucator. S-ar putea sa nu para o afacere uriasa, dar este chiar o oferta. Indiferent cate depuneri faceti de fiecare data, un bonus de 10% va fi adaugat in contul dvs. O alta caracteristica excelenta pentru pariorii cartilor de sport este reducerea de 10% a pierderilor prin pariu / pariu multiplu.

Din nou, nu pare prea mult, dar daca joci, in mod regulat, poate deveni foarte satisfacator. Anonibet nu ofera bonusuri de inscriere foarte mari si stralucitoare sau recompense de bun venit, dar au si cateva programe de loialitate interesante. Fiecare pariu pe care il faceti va castiga asa-numitele „puncte de loialitate”, care pot fi apoi convertite in moneda reala.

Suma de bani pe care o veti castiga va fi stabilita de nivelul de loialitate. Inseamna ca ai sansa sa-ti nivelezi nivelul pariat mai mult. Aceasta introduce un anumit tip de element de joc in experienta dvs. de pariere, care este destul de inovator. Cel mai bun lucru in acest sens este ca nu exista nicio cerinta de rasturnare si ca va nivelati automat nivelul cu fiecare pariu pe care il faceti. De asemenea, nu conteaza daca este un pariu castigator sau un pariu care pierde, castiga punctele in orice sens. Toti utilizatorii vor incepe cu un nivel Bronz si cu cat miza este mai mare, cu atat castiga mai repede nivelurile. Cu toate acestea, exista o captura a nivelurilor Tiers.

Pot fi retrogradate daca nu jucati regulat. Deci, daca doriti sa va pastrati bonusurile, va trebui sa faceti pariuri in fiecare saptamana. Fiecare recompensa va fi finantata instantaneu in contul dvs., dar nu o puteti transfera in contul altui membru. Acestea fiind spuse, Anonibet este inca una dintre platformele populare de pariuri Bitcoin din lume. Exista o oferta in curs de desfasurare – noii membri o vor primi ca bonus de bun venit de 500% bonus de bun venit. Pentru fiecare membru depus mBTC vor fi recompensati 5 mBTC ca bonus. Pentru a te califica pentru bonus de 500%, prima ta depunere trebuie sa fie de minimum 10 mBTC.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri