ASIANCONNECT

Licentiat si reglementat de Comisia pentru jocuri Curacao, ASIANCONNECT functioneaza pe piata de o duzina de ani si ajunge fara dificultate sa castige increderea jucatorilor profesionisti din toata lumea. Renumit pentru procesarea rapiditatii platilor, ASIANCONNECT face diferenta si datorita bonusurilor, cotelor si pariurilor atractive.

Infiintat pe piata pariurilor de mai bine de zece ani, brokerul functioneaza ca o agentie de pariuri sportive. Astfel, prin intermediul ASIANCONNECT, jucatorii din intreaga lume pot paria pe case de pariuri iconice precum SingBet, MaxBet, Sbobet, ISN, Pinnacle sau GA288. De asemenea, ar putea face acest lucru de la o singura adresa de conexiune.

Asianconnect

Diversitate de cote si pariuri

In calitate de broker de pariuri de renume mondial, ASIANCONNECT va permite sa jucati la o multime de evenimente sportive. Cu toate acestea, nu trebuie sa uitati ca operatorul a fost initial facut pentru clienti asiatici. Prin urmare, veti gasi o multime de competitii si turnee regionale. Mai mult, pe acest site al agentiei de pariuri online, pariurile cu handicap asiatic sunt regii. Trebuie sa va familiarizati cu el!

In plus, cu acest tip de pariuri, exista aproximativ toate pariurile clasice europene pe aceasta platforma (scor la sfarsitul jocului, la pauza, pariuri combinate etc.). Acest broker de pariuri ofera cele mai bune cote de pe piata.

Interfata si grafica

Platforma de pariuri ASIANCONNECT, numita ASIANODDS, este intuitiva si ergonomica. Odata conectat, veti avea acces la toate tipurile de cote, evenimente si pariuri dintr-o singura interfata. Coloana „Cele mai bune cote” va permite sa beneficiati de cele mai bune cote ale momentului pentru partenerii casei de pariuri. In general, experienta utilizatorului este foarte pozitiva pentru ASIANODDS.

Gama promotionala

Despre bonusuri, greu de facut mai bine decat acest broker asiatic popular in Europa si SUA. Trebuie spus ca bonusul pentru primul depozit este de 20% pentru 100 GBP de depozit. In ceea ce priveste bonusul sau de rambursare, este rezonabil si va permite sa obtineti progresiv profit din investitia dvs.

Asianconnect este unul dintre cei mai vechi brokeri de pariuri, infiintat in 2002. Sunt autorizati si operati in Curacao, Antilele Olandeze. Mai multi oameni din membrii nostri folosesc Asianconnect de cativa ani si toti ne-au oferit feedback destul de pozitiv, inclusiv o procesare rapida impecabila a platilor.

Optiuni de servicii Asianconnect

  • Practic 2 optiuni: Puteti alege pe pagina de inregistrare
  • Bookmaker / Exchange Single Account: Daca doriti sa utilizati doar casele de pariuri preferate, puteti bifa caseta individual prin pagina de inregistrare de mai sus.
  • Asianodds – Este o platforma de pariuri integrata (Mollybet) care acopera 6 case de pariuri intr-un singur cont. Cand ati ales evenimentul, acesta afiseaza toate cotele de pariuri disponibile, apoi selectati cele mai bune cote. Interfata arata astfel.
Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri