BahseGel

Multi oameni se implica in pariuri si jocuri de cazino care intentioneaza sa le faca mari in ceea ce priveste generarea de bani. Industria jocurilor de noroc si a cazinourilor s-a umflat cu o multime de noi participanti care doresc sa aiba partea lor. Frumusetea acestuia, daca exista vreunul, este ca noii participanti vin la bord cu o multime de imbunatatiri noi. Pentru a oferi o oportunitate in principal jucatorilor turci, pariurile live Bahsegel s-au format si joaca un rol destul de mare in industria pariurilor si cazinourilor turcesti.

Pariurile live Bahsegel s-au format in anul 2003 cu sediul initial in Turcia. Cu toate acestea, compania si-a schimbat mainile in mod individual din cauza schimbarii statutului juridic al Turciei, care a vazut mutarea sa in Europa in 2007. In 2011, s-a stabilit in cele din urma la Curacao, Malta, sub proprietatea Abudantia BV, care este licentiata legal de statul Curacao. Abudantia BV i-a oferit lui Bahsegel pariurile live un lifting enorm prin furnizarea de asistenta software care ii lipsea initial.

Operatiunile de pariere si cazinou sunt licentiate de guvernul Curacao sub numarul de licenta 8048 care se tranzactioneaza cel mai mult in moneda nationala turca. Functioneaza in limba turca, un factor limitativ pentru jucatorii participanti din alte tari care nu vorbesc si nici nu inteleg limba turca. O treaba buna a fost pusa in proiectarea si interfata utilizatorului site-ului. Ofera un proces de inregistrare usor si direct care necesita documente de identificare menite sa ofere securitate.

Chiar daca pariurile live si cazinoul Bahsegel functioneaza in principal in Turcia, acesta s-a extins in alte state unde jucatorii se pot bucura de serviciile sale. Cu toate acestea, limiteaza jucatorii dincolo de granitele Turciei la anumite promotii si bonusuri. Exista inca alte state care inca nu au primit serviciile acestei companii. De asemenea, compania si-a intensificat monedele pentru a fi utilizate pentru a include euro, introducand in acelasi timp mai multe metode de plata pentru a ajuta depozitele si retragerile.

BahseGel

Bonusuri si promotii Bahsegel

In primul rand, unui jucator i se permite sa participe la pariuri sportive si jocuri de cazino dupa ce a finalizat cu succes procesul de inregistrare, completand formularul furnizat si prezentand toate documentele de identificare necesare. In al doilea rand, sportul Bahsegel ofera bonusuri primitoare de 1000 de lire turcesti tuturor noilor membri dupa depunerea primelor 500 de lire turcesti. Totusi, acest lucru nu se aplica jucatorilor non-turci sau oricarui jucator din afara Turciei.

In plus, marsurile si jucatorii au adaugat 250 de lire turcesti doar pentru a doua si a treia miza. Este necesar ca jucatorii sa fi indeplinit pariul de cel putin 10 ori si sa parieze cote de pana la 2.00 si mai mult pentru ca acestia sa poata incasa banii bonus oferiti. La inregistrare, un jucator are dreptul la rotiri si pariuri gratuite alaturi de mai multe bonusuri la pariuri si jocuri de cazino, care se extind si la pierderile la pariere. Mai mult, exista o defalcare pe niveluri a bonusurilor de la aderare la castig la pierdere. Recunoaste si onoreaza evenimente de viata, cum ar fi zilele de nastere, oferind bonusuri speciale jucatorilor care isi sarbatoresc zilele de nastere.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri