BalkanBet

Cunoscut drept cel mai faimos brand de pariuri sportive din Serbia, BalkanBet inseamna cu siguranta afaceri. Au fost fondate inapoi in 2000 si si-au primit numele de la hotelul unde a fost deschis primul magazin – Hotel Balkan din Belgrad.

De atunci, si-au sporit prezenta si au deschis nenumarate magazine. In 2016, BalkanBet s-a asociat cu NSoft pentru a incepe sa ofere servicii online. Desi este posibil sa fi ajuns la petrecere putin tarziu, credem ca aceasta a fost decizia corecta.

Surprinzator, aceasta casa de pariuri este foarte decenta. De ce surprinzator? Ei bine, casele de pariuri orientate regional sunt mult mai putin examinate decat cele internationale si sunt mai predispuse la greseli. BalkanBet este o exceptie. Sa vedem de ce.

BalkanBet

Primul lucru care ne-a atras atentia a fost curatenia site-ului. Nu, serios, este fara pata! In loc sa inghesuie toate programele disponibile una peste alta, BalkanBet le separa cu spatii gri inchis, nume de liga mari si indraznete si logo-uri pentru fiecare sport si liga.

Desi acest concept este departe de a fi revolutionar, BalkanBet il aplica aproape perfect. Este incredibil de usor sa gasesti ceea ce cauti, mai ales datorita calendarului. Filtrarea in calendar nu este nimic uimitoare. Puteti alege sa afisati meciurile care vor avea loc astazi, maine, in urmatoarele trei zile sau in orice zi din saptamana curenta.

Toate aceste functii nu ar fi fost posibile daca nu ar fi fost UI minimalist negru-galben. De asemenea, au incorporat diferite nuante de gri pentru a ajuta jucatorii sa faca diferenta intre diferite elemente. Ne place, de asemenea, decizia de a pune pariuri regulate si pariuri live in sectiuni separate. Acest lucru a dus direct la o atmosfera generala de netezime si spatiu.

Sectiunea de asistenta pentru clienti de la BalkanBet.rs ne-a suflat pur si simplu din apa. Majoritatea caselor de pariuri ofera doar corespondenta prin e-mail sau telefon, chatul live devenind tot mai frecvent in ultimii cinci ani. BalkanBet merge dincolo de dincolo, permitand jucatorilor sa le contacteze prin telefon, e-mail, Viber, WhatsApp, Facebook, Instagram, YouTube si chat live.

iPay, Visa, MasterCard, Maestro si DinaCard sunt optiunile de plata disponibile, ceea ce este destul de bine, dat fiind faptul ca majoritatea eWallet-urilor nu functioneaza oficial in Serbia. Cu toate acestea, adaugarea de Skrill sau Neteller (sau ambele) ar fi o miscare excelenta.

Un mare defect al BalkanBet este lipsa diversitatii. In majoritatea zilelor, aveti posibilitatea de a paria pe ~ 10 sporturi, ceea ce este mult mai putin decat obisnuiesc majoritatea jucatorilor. Cu toate acestea, faptul ca ofera statistici la sute de ligi, echipe si jucatori diferiti le rascumpara complet. Daca doriti sa transformati pariurile sportive intr-o stiinta excelenta, BalkanBet ar putea fi doar casa de pariuri ideala pentru aceasta.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri