BaltBet

Casa de pariuri Baltbeth a fost fondata la Sankt Petersburg si si-a inceput activitatile oficiale in 2003. Licenta pentru compania „Santorin LLC” a emis Guvernul Federatiei Ruse, in conformitate cu toate normele si legile. Publicul tinta principal este rusii, desi in modul electronic exista rezidenti din alte tari. Compania se pozitioneaza ca un fel de club de interese pentru oricine iubeste „Sportul si riscul rezonabil”.

Cea mai mare popularitate in randul clientilor obisnuiti ai casei de pariuri Baltbet foloseste sporturi precum fotbalul, baschetul, boxul si hocheiul. In cadrul acestor si altor discipline sportive de pe site, puteti gasi o multime de evenimente interesante atat la nivel de stat, cat si la nivel mondial.

In ceea ce priveste site-ul biroului de pariuri Baltbet, acesta este destul de specific. Pagina principala a site-ului este coplesita de informatii, din cauza carora noul venit se va pierde cu usurinta. Schema de culori este realizata in tonuri de verde si albastru – un pic naryapisto, dar tolerant in general – depinde de preferintele individuale ale fiecarui jucator. Meniul site-ului contine toate optiunile necesare, versiunea mobila este disponibila pentru proprietarii IOS si Android.

BaltBet

Desigur, managerii de relatii publice din Baltbet au suprasolicitat cu sloganul „Cea mai mare casa de pariuri din Rusia”, dar o astfel de miscare publicitara poate fi explicata, cu exceptia faptului ca lista impresionanta a punctelor de teren ale rafturilor, care sunt prezente in aproape toate orasele mari ale tarii .

Introduceti si scoateti bani este destul de convenabil. Cele mai populare sisteme de plati electronice va stau la dispozitie: Webmoney, Yandex Money, QIWI, precum si transfer bancar. Va reamintim inca o data ca puteti reincarca depozitul in elemente terestre cu rate de primire care se bazeaza in toate orasele majore ale Rusiei.

Suma minima a unui pariu este de doar 20 de ruble, iar dimensiunea ratei maxime nu este indicata clasic, deoarece depinde de multi factori.

Selectia pariurilor pe site-ul „Baltbet”

Pentru a continua selectia evenimentelor, mai intai de toate trebuie sa va conectati la www.baltbet.ru introducand numarul si parola in formularul de autorizare din coltul din dreapta sus al paginii principale.

Mergeti la alegerea evenimentelor in doua moduri. Astfel, puteti face clic pe fila „Evenimente” din meniul din stanga, apoi selectati sportul dorit, iar in centrul paginii vor aparea turneele si meciurile cele mai apropiate din acest sport, disponibile pentru pariuri in modul Prematch (tarife inainte de inceperea evenimentului).

Daca doriti sa pariati pe oricare dintre principalele rezultate, faceti clic pe coeficientul dorit chiar aici in lista de evenimente. De asemenea, puteti deschide intregul tablou la un eveniment facand clic pe figura cu semnul „+” din ultima coloana. Gasirea ofertei dorite, facand clic pe coeficientul acesteia, iar rata este transferata in cos. Puteti adauga evenimente in cos sau le puteti sterge din acesta.

Dupa ce pariul selectat a fost in cos, faceti clic pe „Procesare”. In fereastra care apare, verificati evenimentul, coeficientul, introducem suma pe care dorim sa o punem si confirmam pariul selectat.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri