BarrièreBet

BarriereBet este site-ul de pariuri sportive online al Grupului Barrière aprobat de Autoritatea Nationala pentru Jocuri, oferind jucatorilor cele mai bune pariuri de cote pe o multitudine de evenimente sportive.

  • Peste 50 de sporturi Live sau Pre-Match pe aplicatia dvs. de pariere Barriere, precum si cele mai mari competitii in pariuri simple, combinate sau de sistem.
  • Jucati live pe aplicatia dvs. Barriere Bet cu cotele noastre live actualizate de peste 300 de traderi, ajustati pariurile si castigurile.
  • Serviciul pentru clienti BarriereBet disponibil 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana prin e-mail la support@barrierebet.fr sau prin chat-ul nostru.

Mai mult decat un pariu cu promotiile noastre unice:

  • FREEBET: Un bonus de bun venit de pana la 250 de euro
  • CASHBACK: Obtineti pana la 100 de euro in pariuri gratuite pe mize.
  • BARRIER EXPERIENCE: confirmati-va contul si incercati sa castigati una dintre cele 5 cutii cadou Barrière Experience oferite in fiecare luna intr-unul dintre hotelurile grupului Barrière.
  • CARRE VIP: Clientii Barrière, faceti parte din programul nostru Carré VIP? Primesti un bonus suplimentar (pana la 100 de euro).
  • CASH OUT: Asigurati-va castigurile! Preia controlul pariurilor tale sportive si incaseaza-le inainte de sfarsitul unui eveniment, chiar daca pariul tau pierde!

Gasiti noutatile si promotiile noastre pe @barrierebet pe Facebook si pe Twitter, Instagram si prin buletinul nostru saptamanal.

BarrièreBet

Bonus BarriereBet

Nu v-ati inregistrat inca la BarriereBet? Deci, stati acolo: bonus de 260 € va asteapta prin acest formular de inregistrare! Datorita codului promotional STYVIP, un prim pariu gratuit de 10 EUR va este oferit de la prima depunere, iar doua pariuri gratuite de maximum 75 EUR vi se returneaza in cazul unui pariu initial pierdut. In al treilea rand, puteti recupera in cele din urma pana la 100 EUR in numerar in functie de mizele dvs. in termen de doua luni. Tentat de aceasta oferta incredibila? Ai dreptate, deschide-ti contul fara intarziere!

Site-ul BarriereBet este in concordanta cu oferta Barrière, si anume sic, organizat si foarte practic. Culorile sale inchise va permit sa pariati fara sa va strangeti ochii, incarcarea paginilor este destul de neteda si organizarea sectiunilor ramane similara cu ceea ce se face la alte case de pariuri.

Cu un singur clic, ai acces la pariuri live si promotii actuale, dar si la cele mai populare sporturi, la meciurile importante ale zilei sau chiar la serviciul pentru clienti.

In general, site-ul barrierebet.fr este, prin urmare, un succes, care ar trebui sa va seduca in cateva clipe. Atat versiunea mobila, cat si cea pentru desktop sunt excelente. Inca un motiv bun pentru a va inregistra in iulie 2021.

Avantajele BarriereBet

Prin inregistrarea la BarriereBet, aveti, prin urmare, acces la multe competitii pe care sa pariati, cote mari pentru pariurile dvs. si un site placut de navigat. Si asta nu este tot!

Datorita contului dvs. de jucator de la BarriereBet, multe servicii si optiuni va sunt disponibile zilnic, permitandu-va sa pariati in cele mai bune conditii posibile.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri