BarriereBet

Pe casa de pariuri, noii inregistrati pot castiga bonus de pana la 250 EUR cu codul promotional BarrièreBet. Aceasta contributie este impartita in 2 parti:

  • Primul pariu pierdut rambursat integral (maxim 150 €).
  • 2,5% pana la 5% din toate pariurile recreditate in termen de 2 luni de la inregistrare (maxim 50 EUR pe luna).

Niciun site de pariuri sportive nu ofera un bonus atat de mare la sport. Acesta este un avantaj cert. Pe de alta parte, va trebui sa aveti un anumit capital pentru a obtine 250 € promisi.

Pentru prima parte, va trebui sa pariati 150 €. Pentru restul de 100 €, va fi necesar sa jucati 2000 € pe o perioada de 2 luni. Nu este pentru toata lumea.

BarriereBet

In ciuda tuturor, oferta BarriereBet este echilibrata. Bugetele mici vor fi satisfacute cu rambursarea primului pariu, in timp ce jucatorii mari pot incerca sa deblocheze restul de 100 €.

Cu un bonus sportiv de 250 EUR in total, BarriereBet este cea mai generoasa dintre casele de pariuri franceze. Cu toate acestea, pentru a castiga meciul complet, va trebui sa jucati mult.

Cotele afisate pe BarriereBet sunt in media scazuta a pietei. La un meci de Ligue 1 in 1N2, acestea sunt mai mici decat cele ale PMU sau Unibet. In Double Chance, este la fel. BarriereBet este aproximativ la nivelul Vbet.

Cu toate acestea, oferta de pariuri pe eveniment este foarte buna. Intr-un mare meci de campionat francez, nu este neobisnuit sa ai mai mult de 300 de predictii diferite. La aceeasi intalnire, Betclic a oferit „doar” 200, iar acest lucru in timp ce site-ul este o referinta in domeniu.

In rest, BarriereBet nu este in niciun fel diferit de alte site-uri. Aveti optiunea de a paria live sau in prematch pe formule simple, combinate sau de sistem.

Site-ul ofera cote mai mici decat alte case de pariuri, dar il compenseaza cu o oferta de pariuri foarte elaborata. Lipsa competitivitatii a facut ca recenzia noastra BarriereBet sa nu fie foarte buna.

BarriereBet ofera diverse oferte promotionale:

  • Cash Out: optiune gasita la toate celelalte case de pariuri si care va permite sa va valorificati pariul inainte de sfarsitul timpului obisnuit.
  • Re pariu: reintroduceti un pariu deja validat de site fara a fi nevoie sa alegeti manual toate selectiile.
  • Editati pariul: adaugati sau eliminati pariuri pe un bilet pe care l-ati platit deja.
  • Multi X: Castiga pana la 100% bonus la pariurile combinate in functie de numarul de selectii.

Nu exista nimic revolutionar in aceste promotii, in afara de Re Bet, care poate fi gasit doar pe Vbet (si interesul este destul de limitat).

In plus, datorita cardului VIP Carré, clientii Barrière pot primi un bonus de 100 €. Inregistratorii noi participa, de asemenea, la o extragere. De castigat: un week-end de castigat intr-unul din stabilimentele grupului. Reducerea decalajului dintre oferta fizica si cea virtuala este o idee buna.

Opinia noastra BarriereBet cu privire la oferte este mai mult decat medie. Acestea sunt interesante, dar departe de standardele actuale. Nu exista programe sau Fantasy Sport, sau chiar oferte speciale.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri