BazingaBet

BazingaBet face parte dintr-o serie de noi site-uri de pariuri sportive care au aparut, aparent de nicaieri, cand a fost lansat in 2020.

Anul acela a fost unul important pentru industria jocurilor de noroc online, care a cunoscut o perioada de boom ca urmare a inchiderii caselor de pariuri din caramida si mortar pentru o perioada. Multi oameni au inceput sa parieze prin internet in cursul anului 2020, ceea ce a dus la cresterea numarului de noi case de pariuri online, cu BazingaBet printre ele.

BazingaBet

BazingaBet este o carte de sport cu eticheta alba – are si un site de cazinou atasat – care a fost construit pe platforma ProgressPlay Limited (PPL). Oricine a folosit un site PPL precum Bet Dukes va gasi, prin urmare, BazingaBet ca fiind familiar.

Dar cum se comporta BazingaBet ca nou intrat in lumea competitiva a site-urilor de jocuri de noroc online? Revizuirea noastra completa a BazingaBet va va spune tot ce trebuie sa stiti, asa ca cititi mai departe.

Fiind unul dintre cele mai noi site-uri de pariuri sportive de pe piata, merita sa faceti o introducere la BazingaBet, care a fost lansat cu putina fanfara in 2020.

Site-ul este unul dintre multele care utilizeaza platforma ProgressPlay Limited (PPL), ceea ce inseamna ca este o carte de pariuri sportiva si un cazinou online. Site-uri similare cu BazingaBet includ Bet Dukes.

Drept urmare, putine lucruri fac BazingaBet sa iasa in evidenta in comparatie cu alte site-uri PPL. Ei tind sa aiba promotii similare – desi unele dintre bonusurile de inscriere sunt mai bune decat altele – in timp ce listele de argumente pro si contra ale cartilor de sport construite in PPL sunt, in linii mari, la fel.

Se stie putin despre persoanele din spatele BazingaBet, dar site-ul este licentiat si reglementat de Comisia pentru jocuri de noroc din Marea Britanie prin ProgressPlay Limited, ceea ce indica faptul ca este sigur de utilizat.

BazingaBet urmeaza aceeasi formula ca si alte site-uri de jocuri de noroc PPL, precum Bet Dukes. Aceasta inseamna ca nu este doar o carte de pariuri, cu alte produse disponibile pentru a fi utilizate din acelasi cont pentru cei care opteaza sa se inscrie. Alte produse, cum ar fi bingo online sau o sala de poker, pot fi adaugate pe lista in viitor, dar chiar acum BazingaBet ofera urmatoarele optiuni de pariere:

  • Cazinou
  • Cazinou live
  • Sport

Securitate si reglementare BazingaBet

BazingaBet este o carte sportiva cu eticheta alba de la ProgressPlay Limited, care este adesea denumita PPL pe scurt. Ceea ce inseamna acest lucru este ca foloseste o platforma creata de PPL, ceea ce explica de ce site-ul are acelasi design si stil ca si alte cateva carti de sport care exista.

Deoarece BazingaBet a fost creat ca o solutie white-label, clientii care au deja un cont la una dintre celelalte marci de pariuri PPL – cum ar fi Bet Dukes – nu vor putea solicita bonusul de bun venit oferit. Unele site-uri PPL au o oferta de inscriere mai generoasa decat altele, deci este important sa cercetati acest lucru inainte de a va inscrie pentru un cont pe BazingaBet.

BazingaBet urmeaza aceleasi protocoale de securitate ca si alte site-uri ale ProgressPlay Limited, ceea ce inseamna ca SSL pe 128 de biti este in loc pentru a se asigura ca datele clientilor casei de pariuri sunt protejate.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri