Best Bookies

De indata ce incarcati Best Bookies, este evident ca aici nu sunt multe site-uri de pariuri sportive mai bune in Australia. Totul, de la culoare la aspectul interfetei de pariere, tipa usurinta utilizarii si este placut ochiului.

Best Bookies foloseste popularul aspect de pariuri pe trei coloane care a devenit popular pe site-urile australiene. Coloana din stanga are optiuni rapide de navigatie pentru curse de astazi si pentru sporturile viitoare si caracteristice, in timp ce coloana centrala este locul unde sunt afisate pietele de pariuri. Inainte de a fi afisate, totusi, exista grafice placute care prezinta optiuni sportive care detaliaza, de asemenea, cate evenimente viitoare exista, impreuna cu informatii de piata.

La fel ca site-ul sau sora Ladbrokes, Best Bookies ofera o gama larga de piete de pariuri sportive, inclusiv tot ceea ce v-ati astepta, cum ar fi AFL, NRL, tenis, ALeague si Cricket, in timp ce exista cantitati uriase de sporturi mai specializate, cum ar fi Sailing, Snooker si Surfing. , doar pentru a numi cateva. Exista, de asemenea, un accent deosebit pe cai, ogari si trapuri, astfel incat pasionatii de curse pot fi siguri ca Best Bookies este o optiune excelenta.

Nu este surprinzator faptul ca Best Bookies ofera, de asemenea, servicii pentru clienti de nivel mondial si procesarea platilor. Exista o multime de optiuni de depunere si retragere, in timp ce cardul ATM Bookmaker a fost lansat in 2014, care permite jucatorilor accesul direct la soldurile conturilor lor la orice bancomat din intreaga lume si sa fie utilizat in magazin ca un card de debit.

Best Bookies

Best Bookies este genial pentru fanii pariurilor la cursele de cai. La intrarea pe site, arata urmatoarele trei curse, rezultatele recente si orice schimbari mari pe piata care ar putea sa va atraga atentia. Intrarea in sectiunea principala de curse a cartii de sport aduce o grila cu toate cursele locale din Australia si Noua Zeelanda, precum si o sectiune transversala cuprinzatoare de curse internationale de cai din Anglia pana in Coreea de Sud.

Trecerea la meniul sportiv afiseaza o grila cu toate pietele de pariuri sportive oferite, cu numarul de evenimente evidentiat in galben pentru acces usor. Un meniu vertical din partea stanga afiseaza legaturi rapide catre evenimente sportive populare. Odata ce membrii s-au conectat sau s-au inregistrat, vor avea, de asemenea, acces la pagina de promotii care detaliaza orice oferta saptamanala noua si interesanta disponibila pentru parti.

Best Bookies isi prezinta cotele doar in format zecimal standard, cu o serie de cote competitive pe mai multe sporturi diferite, atat acasa, cat si in strainatate, in Europa si America. Pentru curse de cai, Best Bookies are, de asemenea, un Pick Your Own Odds care permite cresterea cotelor prin adaugarea unui handicap la cursa.

Jucatorii aleg nu numai pe calul pe care doresc sa parieze, ci si marja castigatoare pe care cred ca va merge calul pentru acel eveniment. Si mai bine este faptul ca Pick Your Own Odds poate fi aplicat atat la curse de rasa, cat si la curse cu ham, care au loc in Australia, astfel incat piata sa nu se limiteze la anumite tipuri de curse.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri