Bet.co.za

Compania de pariuri din Africa de Sud Bet.co.za exista de ceva timp si a castigat multa popularitate datorita unei bune reputatii in comunitatea de punter. Cu o licenta de la Western Cape Gambling si Racing Board Bet.co.za arata ca sunt aici pentru unele afaceri de pariuri reale.

Cu o experienta de pariere mobila usor de utilizat si o gama larga de piete de pariuri interesante, Bet.co.za a devenit alegerea numarul unu pentru multi jucatori de pariuri mobile.

Oferta de pariuri

Pariorii din Africa de Sud pot gasi o oferta de pariuri sportive Bet.co.za bine rotunjita. Desigur, cel mai popular sport din tara, fotbalul, este acoperit pe larg. Punterii pot conta pe o serie de piete diferite. Pe langa cele traditionale, ar trebui sa puteti paria pe diferite handicapuri si pe alte piete alternative. Majoritatea pariorilor isi plaseaza pariurile pe meciurile din Premier League, La Liga sau Champions League, dar acoperirea ligilor populare mai mici este, de asemenea, decenta.

Pe langa fotbal, pariorii se pot baza pe o oferta extinsa pentru evenimente de cricket, curse de cai si rugby. Aceste sporturi sunt chiar in spatele fotbalului in ceea ce priveste popularitatea. Prin urmare, nu suntem surprinsi sa avem o gama foarte buna de optiuni si pentru aceste evenimente. Pe de alta parte, cei care nu sunt in sportul obisnuit pot gasi intotdeauna ceva pe care sa parieze. Oferta de pariuri Bet.co.za include diferite sporturi americane, snooker, ciclism si chiar sageti. Tanara generatie de pariori va fi fericita sa aiba posibilitatea de a-si sustine echipele preferate de e-sport.

Bet.co.za

Oferte bonus si pariuri gratuite

In calitate de client nou, puteti obtine prima depunere de pana la R1 000. Desigur, cerintele specifice de pariere se aplica acestei oferte. Trebuie sa faceti un report de 6 ori al bonusului Bet.co.za inainte de a putea sa il retrageti. Este foarte simplu sa va inscrieti pentru aceasta promotie, deoarece trebuie doar sa acceptati fereastra pop-up dupa efectuarea primei depuneri. Depozitul minim pentru declansarea bonusului de bun venit Bet.co.za este R50.

Cerintele de pariere includ, de asemenea, cotele minime pentru anumite pariuri. Daca preferati sa pariati pe simplu, atunci pariul ar trebui sa fie la cota de 1,70 sau mai mare. Daca sunteti pe punctul de a paria pariuri, atunci cota totala ar trebui sa fie de cel putin 2,20, in timp ce fiecare picior ar trebui sa fie de 1,20 sau mai mare.

Pe langa oferta de bun venit, exista mai multe promotii in desfasurare pentru clientii existenti. Puteti profita de promotia Best Odds Guaranteed sau Done By A Donkey daca pariati pe cursele de cai. Daca preferati rugby-ul, atunci „Cap Back Promo s-ar putea sa va intereseze. Cei care fac pariuri pe acumulator pot primi plati suplimentare datorita Bonusului Multi. De asemenea, Power Bet Bonus va poate aduce pariuri gratuite si este disponibil numai pentru utilizatorii de telefonie mobila. Uneori, declansarea unei promotii speciale ar necesita un cod Bet.co.za. Prin urmare, ar trebui sa verificati butoanele noastre de cod bonus Bet.co.za. Daca faceti clic pe acesta, va fi afisat un cod bonus daca este necesar.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri