Bet-IBC

Cu mai mult de un deceniu de experienta in furnizarea de servicii de calitate la pariori profesionisti din intreaga lume, BET-IBC si-a consolidat, fara indoiala, pozitia de cel mai bun agent de pariuri pentru casele de pariuri asiatice de pe piata. Acestea ofera diverse avantaje unice clientilor lor, dintre care unul este serviciul VIP, unde puteti avea acces la mai mult de 10 case de pariuri de top cu un singur cont. Atat incepatorii, cat si rolele mari care cauta limite si cote mai mari pot beneficia de utilizarea acestui serviciu.

Site-ul lor web are o interfata draguta si curata, este optimizat pentru dispozitive mobile, disponibil in 31 de limbi diferite si include diverse instrumente utile, cum ar fi un convertor de cote, mai multe calculatoare si multe tutoriale despre diferite subiecte. BET-IBC ofera, de asemenea, cateva servicii care merita mentionate, cum ar fi transferurile inter-bookmaker, de exemplu, nu multi brokeri ofera posibilitatea de a transfera fonduri intre case de pariuri, asa cum face BET-IBC si acest lucru poate fi destul de util pentru gestionarea bankroll-urilor.

Bet-IBC

Unul dintre serviciile lor vedeta, platforma VIP-IBC, este considerata cea mai buna platforma de pariuri pentru mai multe case de pariuri disponibile pe piata si le permite jucatorilor sa plaseze pariuri cu mai multe case de pariuri folosind un singur cont. In fisa de pariuri VIP-IBC, puteti vedea cotele de la diferite case de pariuri in acelasi timp, astfel incat sa puteti alege oricand cea mai buna pentru rezultatul dorit. Aceasta este o platforma de pariuri care ofera o solutie cu un singur portofel pentru pariuri la mai multe case de pariuri de top, intr-o mare varietate de sporturi, ligi si piete.

Si daca sunteti un jucator inalt, o alta caracteristica extraordinara pe care BET-IBC va poate oferi este pariurile Skype, un serviciu special conceput pentru jucatorii mari, care le permite sa mareasca limitele pariurilor, cu o abordare mai personala si umana si fara gol pariuri!

Satisfactia clientilor este intotdeauna vitala pentru BET-IBC, e-mailul uimitor, chatul live si serviciul de asistenta pentru clienti Skype este disponibil in majoritatea limbilor, iar echipa lor de asistenta este foarte bine pregatita si gata sa va ajute cu orice dificultati cu care va confruntati sau doar sa va ajute in orice este legat de contul dvs.

Daca doriti sa discutati cu echipa BET-IBC, le puteti adauga in Skype cu adresa help.bet-ibc, le puteti vorbi prin chat live la www.bet-ibc.com sau pur si simplu trimiteti un e-mail la asistenta @ bet-ibc.com.

BET-IBC este unul dintre cei mai mari agenti de pariuri de pe piata si, daca doriti sa va bucurati de toate avantajele pe care le au de oferit, va puteti inregistra pentru cel mai bun agent de pariuri si puteti incepe sa pariati cu unul dintre cei mai respectati brokeri de pe piata.

Pariubet_Default_image