Bet.me

Bet.me exchange este foarte apreciat din doua motive principale. In primul rand, este o exchange de sport sigura si de incredere. Pariorii de la Bet.me exchange se pot simti confortabil cu banii, pot fi platiti la timp si pot primi cu usurinta asistenta prin departamentul de servicii pentru clienti, deoarece s-a imbunatatit constant. Bet.me exchange are o lunga experienta in tratarea corecta a clientilor, iar analiza si evaluarea noastra au reflectat acest lucru.

In al doilea rand, numarul de pariuri distractive, recuzita si pariuri live este extins. Ceea ce diferentiaza Bet.me exchange este recuzita personalizabila oferita, care permite pariorilor sa aleaga orice jucator si categorie statistica si sa actioneze. Site-ul este inca nou si exista riduri de rezolvat, dar promotiile si serviciile lor solide reprezinta un bun inceput pentru o clientela in crestere.

bet.me

Bonus de inscriere

Bet.me exchange ofera cateva bonusuri semnificative de inscriere, cel mai profitabil fiind pentru cei care depun cu Bitcoin. In timp ce site-ul nu promoveaza optiunea Bitcoin, este disponibil atunci cand contactati asistenta pentru clienti. Bonusul de inscriere la Bitcoin este un bonus de 100% pana la 1.000 USD, cu trecere de 10 ori.

Al doilea bonus de inscriere, care este disponibil indiferent de modul in care va finantati initial contul, este de 100% pana la 500 USD cu o trecere de 7 ori. Daca depuneti 100 USD, primiti 100 USD si 200 USD x 7 = 1.400 USD. Va puteti retrage dupa ce ati pariat 1.400 USD.

Reincarcati bonusul

Bet.me exchange are bonusuri de reincarcare de 50% pana la 250 USD pentru depozite de cel putin 100 USD cu o trecere de 5 ori. Reincarcarile mai mici de 100 USD se califica pentru un bonus de 25%, cu trecere de 5 ori. Desi nu este promovat, 100% reincarcari de pana la 1.000 USD sunt disponibile pentru cei care utilizeaza Bitcoin cu un report de 10 ori.

Bonus de recomandare

Exista un bonus de 100% disponibil pana la 100 USD pentru prietenii cu referinte de 5 ori. Pentru jucatorii seriosi, obtinerea unui bonus gratuit de 1.000 USD la Bet.me exchange este cea mai buna modalitate de a va maximiza bonusul. Functioneaza numai daca sunteti un jucator cu volum mare sau daca stiti ca veti paria in mod regulat pentru o perioada semnificativa de timp, deoarece are un rulaj substantial pentru a incasa.

Bonusuri alternative Bet.me exchange

Pentru cei care gandesc dincolo de sport, Bet.me exchange are un bonus de inscriere la cazinou de 200% pana la 500 USD, cu un depozit minim de 100 USD. Acesta are un rollover de 40 de ori, care se realizeaza mult mai usor jucand sloturi sau carti, jocuri care se misca mult mai repede decat evenimente sportive de doua sau trei ore.

Bet.me exchange ofera, de asemenea, oferte anuale in jurul evenimentelor mari. Pentru Super Bowl, acestia ofera de obicei un pariu gratuit Madness pentru cei care pariaza pe mai multe recuzite din Super Bowl. Cei care completeaza trei paranteze NCAA pot primi gratuit o a patra intrare.

Bet.me exchange.ag foloseste securitate de top pe platforma lor de carti sportive, care este certificata SSL, astfel incat siguranta dvs. este garantata, de asemenea, au una dintre cele mai mari selectii de piete de pariuri disponibile pentru un public din America de Nord. Exchangea de sport este simplificata pentru incepatori, cu toate sporturile disponibile in coloana din stanga. Cu optiunea de pariere live din partea de sus a coloanei, efectuarea de pariuri in ultimul moment este usoara. Acestea ofera o multitudine de sporturi majore si de nisa pentru a paria de la cele patru mari sporturi americane la divertisment si eSporturi. Indiferent de interesul dvs., Bet.me exchange va acopera.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri