Bet On Alfa

Betonalfa este o companie de pariuri de top din Cipru. Compania de case de pariuri a fost fondata in 2009 in Nicosia. Autoritatea Nationala de Pariere din Cipru guverneaza activitatile companiilor. Betonalfa are permisiunea de a plasa pariuri pe spoturile in modul live.

In primii opt ani de existenta, Betonalfa si-a realizat functiile offline. Cu toate acestea, in 2017, a fost dezvoltat site-ul web care ofera multe propuneri interesante de pariuri inovationale. Astazi, exista 63 de case de pariuri in Cipru. Numarul continua sa creasca. Utilizatorii plaseaza in fiecare zi aproximativ 1500 de pariuri pe site-ul oficial.

Pariati pe Alfa Nicosia care isi ofera serviciile de mai bine de zece ani. Betonalfa si-a castigat reputatia de cea mai competitiva companie de case de pariuri de pe insula. Compania este de incredere si indeplineste asteptarile clientului. Pariorii pot paria pe cele mai interesante evenimente sportive la alegere. Cele mai frecvente discipline de pariuri sunt fotbalul, baschetul, voleiul, tenisul, cricketul, fotbalul, snookerul si formula 1. Accesul la „pariuri speciale” este dat atunci cand se organizeaza campionatele mondiale, turneele europene si Eurovision.

Bet On Alfa

Bonus Betonalfa

Principalul bonus Betonalfa – este suma suplimentara de 100% acordata dupa efectuarea primului depozit. Pentru a face uz de aceasta propunere generoasa, un parior ar trebui sa faca urmatoarele: inregistrati-va pe site-ul oficial, umpleti contul cu suma de minimum 10 euro, dar nu mai mult de 100 de euro; dupa acesti pasi, bonusul va fi adaugat automat la suma medie. Pentru retragerea banilor bonusului, un parior trebuie sa plaseze pariuri pe suma de 3 ori mai mare decat suma depozitului cu bonusul dat.

Pe site-ul oficial, pariorii pot descarca cupoanele de reducere Betonalfa. Pentru utilizatorii activi care pariaza regulat pe diferite discipline sportive, exista un program de loialitate.

Principalele avantaje ale Betonalfa sunt birourile casei de pariuri, situate in toata tara, sistemul de pariere sigur si de incredere, disponibilitatea transmisiunilor live.

Dezavantajele casei de pariuri sunt o gama insuficienta de discipline sportive, lipsa de propuneri E-sport, o aplicatie complet functionala pentru smartphone-uri. De asemenea, utilizatorii se plang de faptul ca site-ul web este tradus numai in doua limbi. Un alt dezavantaj este o versiune veche a interfetei.

In acest moment, aplicatia Betonalfa se afla pe faza de dezvoltare. Cu toate acestea, clientii pot utiliza aplicatia mobila pentru a paria. Pentru aceasta a fost dezvoltata versiunea corespunzatoare. Versiunea mobila este identica cu cea pentru desktop: pariorii pot face depuneri, retrageri, contacta cu centrul de asistenta, pot primi bonusuri etc. Potrivit declaratiilor proprietarilor de companii ale caselor de pariuri, noile aplicatii pentru iOS si Android vor fi prezentate foarte curand.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri