Bet3000

Bet3000 este o casa de pariuri online fondata in Malta in 2009. Site-ul are un cazinou, un cazinou live si o casa de sport cu mai multe jocuri si sloturi.

Site-ul este foarte simplu conceput cu teme luminoase. Pagina principala contine o lista de sporturi din partea stanga a paginii, bonusurile si promotiile din mijloc. Jucatorii pot alege din meniu categoria pentru pariuri intre cazinou, cazinou live sau casa de pariuri.

Aplicatia Bet3000 este disponibila. Daca jucatorii acceseaza site-ul din versiunea mobila, site-ul va ateriza automat pe pagina specifica Android sau iPhone.

Pe casa de pariuri Bet3000 sunt 18 sporturi disponibile pentru jucatori precum: fotbal, handbal, tenis, floorball, box si altele. Dupa cum va asteptati, sportul preferat pentru jucatori este fotbalul, in special in Europa. Site-ul este disponibil in 39 de tari din intreaga lume, cu multe ligi si evenimente active permanent.

Cazinoul Bet3000 ofera servicii multiple cu multe jocuri si sloturi precum: Tarzan, Candy Dreams, Lucky Twins, Dragonz, Hot as Hades, Lost Vegas, Diamond Empire.

Aceasta casa de pariuri are mai multe promotii si bonusuri. Veti primi un bonus de bun venit numai daca sunteti din tarile in cauza: Germania, Elvetia, Austria, Portugalia, Italia, Luxemburg, Olanda, Australia, Canada, Norvegia, Suedia si Finlanda. Puteti vedea oferta de bonusuri de la aceasta casa de pariuri in sectiunea de bonusuri si promotii din recenzia Bet3000 pe aceasta pagina.

Bet3000

Bet3000 are un serviciu pentru clienti disponibil numai prin e-mail. Din pacate, nu puteti contacta echipa de asistenta prin telefon sau chat live; acest lucru este frustrant pentru jucatori.

Metodele de plata sunt limitate. Puteti utiliza pentru depozite: Transfer bancar si PayPal, iar pentru retrageri puteti utiliza numai Transfer bancar. Timpul pana la efectuarea tranzactiilor variaza intre 3 si 5 zile lucratoare. Pariul minim acceptat este de 1,00 EUR si pariul maxim variaza in functie de sport, miza sau eveniment.

Bet3000 ofera un bonus introductiv simplu de urmarit pentru jucatorii noi care pot ateriza pana la 20 de euro in pariuri gratuite. Pentru a profita de acest lucru, deschideti un cont cu cateva detalii de baza si apoi efectuati o depunere initiala la minimum 10 euro.

Odata ce creditul initial a fost jucat de trei ori la o cota de Even Money (2.0) sau mai mare, aceasta casa de pariuri se va potrivi cu cifra originala si va puteti folosi freebie oriunde pe pietele sportive.

Ofertele in curs pentru detinatorii de conturi curente pot fi putin greu de gasit, dar daca urmati sectiunea de stiri a oricarei recenzii a casei de pariuri, va vom tine la curent cu orice evolutie.

Intr-o industrie atat de competitiva, s-ar putea sa va intrebati de ce ar trebui sa merite luate in considerare o casa de pariuri precum Bet3000, cu o lista relativ mica de piete. Desigur, ar fi frumos sa vedem mai multe evenimente acoperite, dar compania obtine un scor puternic, cu un set mare de cote si, la urma urmei, asta este ceea ce cautam cu adevarat, in timp ce cautam sa ne maximizam profiturile.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri