Bet3000

Bonus Bet3000

Unul dintre motivele bune pentru alegerea inregistrarii pe aceasta platforma este bonusul de bun venit. Daca alegeti sa va inregistrati, de fapt, veti primi imediat un bonus de 100% la prima depunere de pana la 150 €.

Cu toate acestea, bonusul poate fi utilizat doar in sectiunea de pariuri si, pana de curand, era disponibil doar jucatorilor care au resedinta in Austria sau Germania, asa ca sunteti intotdeauna invitati sa verificati termenii si conditiile inainte de a va inscrie.

Bet3000

Aplicatie si mobil Bet3000

Cand auziti de o platforma de jocuri de noroc, prima dvs. intrebare este daca puteti avea acces la ea pe tablete si smartphone-uri; apoi descoperi ca echipa Bet3000 s-a ocupat mai intai de nevoile tale. De fapt, exista o aplicatie gratuita a acestui operator disponibila, compatibila cu ambele sisteme de operare, Android si iOS.

Cum il descarc? Deci, mai intai trebuie sa accesati pagina oficiala a site-ului si apoi sa setati limba germana ca optiune. Aplicatia, deocamdata, este disponibila numai pe proxy-ul german, astfel incat, setand aceasta limba, veti vedea pictograma aplicatiei de descarcat pe pagina principala.

Alternativ, puteti alege sa nu descarcati aplicatia in limba germana, dar continuati sa jucati pe smartphone-uri si tablete utilizand versiunea mobila a site-ului, care este inca absolut functionala, are o interfata usor de utilizat si, de asemenea, o grafica frumoasa.

Pentru a utiliza versiunea mobila, trebuie doar sa navigati din browser, fara a fi nevoie sa descarcati aplicatii suplimentare.

Pariuri Bet3000

Bet3000 Bookmaker este unul dintre cele mai de succes site-uri de pe piata europeana. De fapt, atunci cand vizitati site-ul web, acesta pare sa fi fost conceput strict pentru piata Vechiului Continent. In primul rand, daca iti place pariurile sportive, nu poti decat sa iubesti optiunile oferite de manager, deoarece acestea sunt cu adevarat avantajoase si reprezinta mandria acestei case de pariuri.

Casa de pariuri ofera, de asemenea, jucatorilor sai posibilitatea de a efectua pariuri live pe evenimente sportive in joc, chiar daca gama de piete pentru sectiunea de pariuri live nu este probabil atat de larga pe cat ar trebui.

Aceasta functie Live este insotita si de un serviciu de streaming live, care este disponibil doar pentru cateva evenimente, dar acest lucru este suficient pentru ca jucatorii sa se simta multumiti.

Cazinou Bet3000

Bet3000 nu este doar o casa de pariuri pentru pariuri sportive, dar este activa si ca cazinou online: majoritatea jocurilor de cazino din biblioteca Bet3000 sunt dezvoltate de Microgaming, unul dintre cei mai consacrati dezvoltatori din industria cazinourilor. Oferta lor de produse pentru jocuri este cu siguranta impresionanta si se poate lauda cu pana la 170 de titluri.

Masinile si sloturile video sunt cu siguranta regii in cadrul programului Bet3000, deoarece puteti alege dintre titluri precum Silver Lioness, Diamond Empire, Tarzan, Goldwyn’s Fairies, Lucky Twins, Rugby Star, The Heat is On, Titans of the Sun – Hyperion, Candy Dreams, Hot as Hades, Dragonz, Jungle Jim El Dorado, The Lost Vegas, Pistoleras, Dragon’s Myth, Emoticoins si multi altii.

Din pacate, in acest moment Cazinoul nu are o sectiune special dedicata jocurilor de masa si carti, dar suntem siguri ca vor lua decizia de a completa ceea ce lipseste in curand.

Cu toate acestea, compania stie cum sa fie iertata pentru acest mic defect oferind jucatorilor sai o sectiune din Live Casino cu jocurile sale elegante de dealer live. Aici puteti gasi diferite mese de ruleta, baccarat, blackjack si multe altele.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri