Bet777

Pe aceasta pagina, la fel ca la casele de pariuri din Olanda, aprofundam toate punctele de atentie pe care le consideram importante. Va puteti inscrie la Bet777 direct prin linkul de mai jos, dar daca doriti in continuare mai multe informatii, puteti citi experientele noastre Bet777 aici in recenzia noastra despre Bet777. Doar pentru a va oferi un pic mai multe informatii acum, daca nu doriti sa le cititi pana la capat.

bet777

Depunere si retragere Bet777

La fel ca si in cazul altor case de pariuri, puteti depune bani in contul dvs. la Bet777 prin diferite metode. Exista, de asemenea, mai multe optiuni de incasare a castigurilor, dintre care unele sunt in aceeasi zi.

Depozit

Puteti depune bani prin Bancontact, Visa, Mastercard, PayPal, Neteller, Skrill, Paysafecard sau prin transfer bancar. La efectuarea unui depozit prin aceste metode, nu exista costuri implicate. Pentru a depune bani in contul dvs., conectati-va la contul de jucator si apoi selectati „depune” in partea dreapta sus.

Plata

Pentru a va incasa banii si castigurile, va trebui mai intai sa va verificati contul. Aceasta este o procedura normala si vor solicita o copie a cartii dvs. de identitate sau a pasaportului. De asemenea, va trebui sa demonstrati metoda cu care ati depus. Sa presupunem ca ati facut un transfer bancar, atunci veti putea dovedi acest lucru printr-un extras bancar. Procedura este simpla si rapida. Puteti alege dintre diferite moduri de a va transfera banii si acestea sunt transfer bancar, Skrill, Neteller si Paypal. De asemenea, puteti alege sa va ridicati banii intr-un cazinou al cazinoului Circus Group.

Daca ati facut o a doua sau a treia depunere, va trebui intotdeauna sa pariati 20% inainte de a o putea retrage. Aceasta pentru a preveni spalarea banilor.

Pariuri si cote Bet777

Parierea la Bet777 este unul dintre cele mai puternice puncte ale acestei case de pariuri. Exista peste 30 de sporturi diferite pe care puteti paria. Se concentreaza foarte mult pe fotbal, la fel ca la celelalte case de pariuri. Vrei sa pariezi pe ligile siriene, palestiniene, omane, malteze? Totul este posibil! Exista aproximativ 130 de pariuri diferite pe un meci din Premier League. Pariurile live pe fotbal sunt, de asemenea, foarte bine puse la punct. Un punct mai putin sunt cotele de fotbal, care ar putea fi putin mai bune.

Pe langa fotbal, puteti paria si pe tenis, baschet, volei si sporturi mai putin cunoscute, cum ar fi floorball sau bandy. Gama larga de sporturi virtuale si e-sport este buna. Vrei sa pariezi cu ocazii speciale? Puteti, pentru ca puteti paria pe premiile anuale ale Academiei, personalitatea sportiva a BBC, alegeri sau Idol.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri