Bet9

Bet9 exista de peste 20 de ani si ofera pariuri sportive online si jocuri de cazino mii de jucatori din mai multe tari din intreaga lume. Puteti paria pe o serie de sporturi, inclusiv eSports, iar codul promotional exclusiv Bet9  poate debloca un bonus de bun venit exclusiv pentru noii clienti.

Dupa ce te-ai inregistrat si ai revendicat bonusul, vei gasi mii de piete de pariuri disponibile la Bet9.com, inclusiv pariuri live in joc. Site-ul web este de baza, dar usor de utilizat si vine si cu un bun suport pentru clienti.

Codul promotional exclusiv  poate recompensa clientii noi cu pâna la 200 R $ la Bet9. Bonusul este usor de revendicat si poate fi utilizat pe orice sport de la Bet9.com.

In plus fata de bonusul de bun venit, Bet9 ofera o serie de promotii pentru toti clientii, cu oferte bonus de rambursare si reincarcare disponibile in mod regulat, pe lânga diverse oferte speciale.

Bet9 este disponibil doar intr-un numar mic de tari, dar daca il puteti accesa, merita cu siguranta sa luati in considerare deschiderea unui cont si incercarea acestora.

Bet9

 Pariuri live Bet9

Pariurile in joc sunt disponibile in mai multe sporturi la Bet9.com, cu eSports, fotbal, tenis si alte sporturi disponibile. Meciurile live si viitoare pot fi gasite imediat ce accesati pagina de pornire de pe desktop (PC) sau mobil.

Site-ul Bet9 si autentificare

Bet9.com are un design destul de simplu si priveste-l, dar este usor de navigat. La fel ca multe carti de sport, veti vedea un A-Z de sporturi disponibile pentru a paria clar marcat in stânga ecranului. Toate produsele precum Sport, Cazinou, Sporturi virtuale sunt listate in partea de sus a ecranului, impreuna cu Promotii.

Când faceti clic pe orice sport, veti putea vizualiza toate pietele de pariuri, cu sute de piete disponibile pentru unele sporturi.

Pariurile in joc sunt disponibile pentru mai multe sporturi aici, cu toate optiunile de pariere live in mijlocul ecranului pe pagina de pornire a cartii de pariuri Bet9.

Pentru a plasa un pariu, dupa ce ati gasit sportul si piata pe care doriti sa pariati, faceti clic sau apasati pe acesta pentru a afisa cotele disponibile in prezent. Dând clic pe caseta de cote, aceasta selectie va fi adaugata la biletul de pariuri. Pentru a confirma pariul, selectati pur si simplu suma de miza (sau alegeti sa utilizati orice fonduri disponibile in soldul bonus), apoi faceti clic sau atingeti inca o data.

Cote si piete Bet9

Bet9 ofera cote competitive in intreaga lor carte de sport. Acest site de pariuri nu are cote pentru atât de multe sporturi ca si unii operatori mai mari, dar veti gasi o adâncime buna a pietei pentru majoritatea sporturilor in care sunt disponibile cote. Atât pariurile pre-meci, cât si pariurile live sunt disponibile la Bet9.com pentru majoritatea sporturilor majore.

Sfaturi pentru pariuri de fotbal Bet9

Bet9.com are o acoperire excelenta in fotbal, cu o mare adâncime de piata pentru cele mai populare ligi si turnee.

Pariurile pre-meci si live in joc sunt disponibile intr-o gama larga de competitii si turnee, inclusiv Premier League engleza, Bundesliga germana, Liga spaniola si Serie A, pe lânga Liga Campionilor UEFA si turnee internationale precum Cupa Mondiala.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri