Bet99

Bet99 Sportsbook este una dintre cele mai noi case de sport online care functioneaza astazi si este foarte concentrata pe pariorii sportivi canadieni. S-a lansat in 2019 si, in cazul in care legea pariurilor sportive din Canada se va schimba, ar cauta probabil sa fie reglementata.

Aceasta pagina acopera punctele cheie pentru utilizarea Bet99 pentru a paria pe sport: cum sa va inscrieti pentru un cont, bonusul disponibil pentru noii clienti, optiunile bancare si sporturile si tipurile de pariuri disponibile.

Bet99 Sportsbook bonus de bun venit

Bet99 Sportsbook are un bonus de bun venit de 500 USD, care vine sub forma unui meci de 100% din prima ta depunere. Oferta este destul de simpla, dar pentru a fi clar, nu va dublati pur si simplu banii atunci cand efectuati depunerea initiala la Bet99. Iata care sunt aspectele cheie ale tranzactiei:

BET99

Trebuie sa fiti un nou utilizator Bet99 Sportsbook.

Numai prima dvs. depunere este eligibila. Trebuie sa aiba cel putin 20 de dolari, iar casa de pariuri o va egala cu dolar cu 500 de dolari.

Nu puteti retrage banii bonusului sau castigurile pana nu ati jucat suma de cinci ori. Deci, daca depuneti 100 USD, trebuie sa pariati 500 USD inainte de a obtine acces la acei bani in plus.

Numerarul bonusului dvs. are, de asemenea, restrictii la pariuri, dar bonusul este considerat „nelipicios”. Adica, restrictiile nu intra in joc decat daca ramaneti fara banii obisnuiti.

De exemplu: Depuneti 100 USD si primiti 100 USD in numerar bonus. Va veti folosi soldul de numerar inainte de banii bonusului, deci daca castigati suficient incat sa puteti paria 500 $ inainte de a va scufunda in banii bonusului, atunci totul devine parte din soldul dvs. obisnuit. Cu toate acestea, daca trebuie sa pariati fondurile bonus, puteti plasa pariuri doar cu cote de -125 sau mai mari (-110 sau +150, de exemplu). Apoi, dupa ce ati pariat 500 USD, puteti face orice doriti cu banii ramasi.

In cea mai mare parte, acesta este un bonus de bun venit de inalta calitate. Intr-o lume perfecta, nu ar exista nicio cerinta de joc sau ar fi la o rata de 1x, dar 5x nu este groaznic si nici restrictiile de pariere nu sunt rele.

Promotii Bet99 Sportsbook Canada

In timp ce meciul de depunere al Bet99 pana la 500 USD este disponibil pentru clientii noi, casa de pariuri ofera, de asemenea, o multime de alte promotii. Iata cateva dintre ele:

  • Parlay boost: pentru a te califica, pur si simplu creeaza un parlay in care toate picioarele au cote de -250 sau mai mult. Sunt eligibile atat pariurile pre-joc cat si pariurile live. Daca pariul dvs. castiga, veti primi cu maxim 20% mai mult in functie de cate picioare a avut parlay-ul dvs. Cresterea procentuala se descompune dupa cum urmeaza: doua picioare primesc 2% in plus, trei picioare 3% in plus, pana la 20% in plus pentru un parlay de 20 de picioare de succes. Retineti ca pariurile care folosesc fonduri bonus nu sunt eligibile pentru promotie.
  • Cote sporite: cresterile cotelor sunt exact cum suna. Bet99 ia un pariu specific, cu cote de spus +200, si schimba linia la +250, crescand astfel castigurile potentiale. Retineti ca cotele crescute sunt eligibile doar pentru pariuri directe; nu le puteti folosi in niciun tip de pariu multiplu. De asemenea, nu puteti incasa devreme.
  • Oferte speciale: in timpul campionatului national de baschet masculin NCAA din 2021, utilizatorii Bet99 au primit 50 $ in bani bonus pentru fiecare cinci pariuri de 10 USD sau mai mult pe care le-au plasat in jocurile de turneu NCAA sau NIT. Oferta a fost valabila de pana la 10 ori, astfel incat utilizatorii sa poata primi pana la 500 USD in bani bonus. Fondurile bonus au inclus o cerinta de 5 ori de redare, cu restrictii de pariere pana cand ati indeplinit cerinta.
Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri