BetAdonis

Betadonis este una dintre companiile cu crestere rapida de pe piata pariurilor. Si-a deschis portile virtuale in 2010, oferind o casa de sport decenta clientilor curiosi. Trei ani mai tarziu, Betadonis a indeplinit asteptarile tuturor fanilor cazinoului, prin prezentarea sectiunii sale de cazino. In aceasta recenzie, vom analiza mai atent platforma de pariuri, specificul si caracteristicile sale interesante.

Pariuri pe sport

Dupa cum am mentionat, optiunea de pariuri sportive este punctul culminant al BetAdonis, piata fotbalului fiind vedeta. BetAdonis ofera o gama intreaga de evenimente de fotbal, precum si optiuni de pariuri live pentru turnee si jocuri mari.

Optiuni de pariere disponibile

In afara de fotbal, pariorii se pot bucura si de alte optiuni de pariere, cum ar fi hochei pe gheata, baschet, tenis, handbal, volei, sageti, snooker, cricket si multe altele. BetAdonis se adreseaza chiar si fanilor fotbalului american si baseballului.

Dar cotele?

BetAdonis este cunoscut pentru ca are cote destul de bune pe toate pietele sale sportive. Cotele sale excelente de pariuri live l-au obtinut cu o rata de plata de referinta de 94,82%, care este destul de mare pentru majoritatea platformelor de pariuri online.

Bonus de bun venit pentru sport – 25% Pana la 75 EUR

Bonus de bun venit BetAdonis

BetAdonis este destul de bine cunoscut pentru bonusul de bun venit pentru piata sportiva. Bonusul va permite sa obtineti un bonus de 25% pentru prima depunere de pana la 75 €. De fapt, nu exista prea multe de gandit cu acest bonus. Nu exista formulare si nu exista coduri bonus. Tot ce trebuie sa faceti este sa faceti o depunere minima de 10 EUR si puteti obtine bonus in valoare de 25%. Cu toate acestea, trebuie sa luati nota de acesti termeni si conditii:

  • Acest bonus este permis o singura data pentru fiecare client.
  • Depozitul minim pentru a beneficia de bonus este de 10 €.
  • Trebuie sa pariati bonusul dvs. cu cote de 2,00 de 10 ori in orice joc sportiv sau de 30 de ori in orice joc de cazino inainte de a-l putea retrage.

Pariuri live

Una dintre cele mai interesante functii pe care le veti vedea pe aceasta platforma este functia de pariuri live. Cu pariurile live, puteti obtine cote live care se vor schimba pe masura ce jocul progreseaza. Intr-un fel, veti fi in mijlocul tuturor actiunilor, participand la joc.

Servicii de streaming live

Pentru a imbunatati intreaga experienta de pariuri live a platformei de pariuri, BetAdonis ofera, de asemenea, o functie de streaming live foarte interesanta, unde puteti viziona jocul in timp ce pariati. Acest lucru va permite sa va bucurati de joc si sa monitorizati cotele in acelasi timp.

Functie de retragere

Din pacate, nu exista nicio functie de retragere pentru BetAdonis. Odata ce ati facut pariul, trebuie sa asteptati finalizarea evenimentului inainte de a putea scoate orice profit posibil pe care l-ati obtinut in timpul evenimentului.

Cazinou

Sectiunea de cazinou din BetAdonis este interesanta, deoarece veti avea o gama larga de jocuri de cazinou cele mai comune. Alegerile sunt in mare parte sloturi, dar exista si alte jocuri de carti si jocuri de masa pentru a va bucura. Cazinoul 3D are, de asemenea, propriul set de jocuri de care te poti bucura. Singura diferenta este ca cazinoul 3D este in 3D. Cu aceasta, va puteti bucura de jocuri de sloturi sau ruleta cu grafica 3D uimitoare pe computer.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri