Betadria

BetAdria este o noua casa de pariuri online, care a fost fondata in Costa Rica in 2009. Chiar daca sediul central este in Costa Rica, exista un sediu secundar in Regatul Unit. Veti gasi pe BetAdria pariuri sportive, un cazinou, actiune live, jocuri si sporturi virtuale.

Site-ul este foarte usor si familiar, cu putine grafice si bannere in tema alba, albastra si roz. Toate sporturile sunt listate in ordine alfabetica si puteti gasi foarte usor sporturile dorite.

Fotbalul este cel mai popular sport din aceasta carte de sport cu meciuri din 203 de ligi din multe tari. De asemenea, jucatorii pot paria pe volei, tenis, floorball, baschet si handbal.

Pe site-ul web este disponibil permanent serviciul pentru clienti pe care il puteti contacta prin e-mail. Va ajuta cu toate intrebarile dvs. in 6 limbi diferite: engleza, sârba, croata, bosniaca, muntenegreana si macedoneana. De asemenea, au doua adrese pentru a merge in Costa Rica si Regatul Unit.

Daca doriti sa deveniti jucator al BetAdria, trebuie sa va creati un cont pe site-ul lor. Veti apasa butonul Inregistrare si, odata ce ati facut acest lucru, va veti bucura de toate facilitatile acestui site.

Cartea de pariuri BetAdria are o multime de bonusuri si promotii pentru jucatorii noi si pentru jucatorii fideli. Ca jucator nou, veti primi un bonus de 25% pentru prima depunere. Acest bonus este valabil cu transfer bancar, plati cu cardul de credit si Skrill. Mai multe informatii despre bonusuri puteti citi in sectiunea Bonusuri si promotii din recenzia BetAdria.

Metodele de plata sunt foarte limitate. Puteti utiliza doar pentru depunere Visa sau Mastercard, iar pentru retragere puteti alege intre transfer bancar si MoneyBookers. Primul depozit pe fiecare luna este gratuit si va puteti bucura de aceasta optiune care este foarte avantajoasa.

Promotii

BetAdria ofera tuturor clientilor noi un bonus de 25% pentru prima depunere, pâna la maximum 50 € (clientii care depun mai mult de 200 € primesc doar 50 €). Bonusul este valabil cu plati cu cardul de credit, Skrill si transferuri bancare. Pentru a satisface cerintele de rasturnare, clientii trebuie sa predea prima depunere si bonusul de minimum 6 ori (1500 EUR) in termen de 60 de zile inainte de a putea efectua o retragere. Cota pentru fiecare selectie trebuie sa fie de cel putin 2,00. In timp ce suma bonusului de 50 EUR este rezonabila, bonusul are conditii de rulare destul de stricte si va fi dificil pentru clienti sa isi retraga fondurile.

Site-ul web

Site-ul are cu siguranta un aspect depasit – surprinzator, deoarece BetAdria este o firma noua. Pagina de destinatie are câteva bannere si elemente grafice si adopta o tema albastra, alba si portocalie. Când accesati casa de pariuri, aspectul este familiar si usor de navigat. Urmeaza designul standard adoptat de majoritatea caselor de pariuri; lista sporturilor din partea stânga a paginii, pietele din mijloc si biletele de pariuri si evenimentele live din partea dreapta.

Pietele pentru sporturile individuale nu sunt subdivizate si, prin urmare, fiecare are doar o lista foarte lunga. De exemplu, pariurile pe fotbal au peste 100 de link-uri simultan. Desi sunt prezentate in ordine alfabetica, ar arata mult mai bine sa existe liste derulante pentru fiecare tara. Textul pentru toate pietele este prezentat in toate capitalurile, ceea ce arata neprofesionist.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri