Betago

Aplicatia Betago, care a aparut pe aproape toate dispozitivele mobile din 2018, este tovarasul dvs. la indemana pentru pariuri in timp ce va deplasati. Indiferent de browserul dvs. de internet preferat (Opera, Safari, Chrome si Samsung), puteti accesa in varianta mobila actuala intregul produs, cu accent pe Pariuri si alte oferte, cum ar fi de la casa de pariuri. Aplicatia este absolut de renume, deoarece furnizorul detine o licenta valabila a UE de la Malta Gaming Authority, care este legal solicitata pentru pariuri sportive legale. Pentru a evita cu usurinta aparitia unor obstacole in timpul primei utilizari, luati doar un moment scurt si cititi instructiunile noastre scurte.

Aplicatia Betago prezentata aici este o aplicatie web – care este o reprezentare mobila a site-ului web normal. In mod convenabil, aplicatia nu trebuie descarcata pe iTunes, Google Play Store, un alt magazin de aplicatii independent sau ca fisier apk, ci mai degraba functioneaza fara instalare. Apucati-va telefonul mobil si, cu un clic pe site-ul oficial al furnizorului, ajungeti direct in aplicatie.

Aici este irelevant daca utilizati sistemul de operare Android sau iOS. Intrucat oferta de la Betago se adapteaza la dimensiunea ecranului, arata exact ca o aplicatie nativa. Stiu, de asemenea, ca nu exista nicio aplicatie nativa de la Betago. Dintre acestea, o astfel de aplicatie nativa are si cateva puncte slabe, pe care le explic in sectiunea urmatoare. Mai jos, am specificat o gama actuala de telefoane mobile compatibile.

Betago

Avantajele aplicatiei Betago

Cu aplicatia web Betago, va puteti bucura de cateva avantaje interesante. In primul rand, nu trebuie sa descarcati si, prin urmare, nu incarcati memoria mobilului. In al doilea rand, nu exista niciuna dintre actualizarile adesea enervante pe care le au aplicatiile native. Prin urmare, nu va incarcati capacitatea de date, nu aveti probleme de actualizare si, de asemenea, nu trebuie sa va actualizati versiunea sistemului de operare, asa cum se intampla adesea cu actualizarile.

De indata ce site-ul web este schimbat, acesta va fi afisat imediat pentru dvs. in aplicatia web. Daca descarcati un fisier apk dintr-o sursa care nu este Google Play Store oriunde de pe internet sau fisiere de aplicatii din magazine de aplicatii independente, acesta poate avea adesea efecte negative. Acest lucru se datoreaza faptului ca software-ul predispus la virusi poate fi gasit in fisierele instalate. ITunes App Store si Play Store au oricum o politica partial foarte restrictiva in ceea ce priveste aplicatiile de jocuri. De cele mai multe ori nu veti gasi acolo. Cu aplicatia Betago mentionata, nu va asumati totusi acest risc.

In schimb, datele dvs. de utilizator sunt protejate impotriva accesului necorespunzator prin criptarea SSL256. Pe langa pariurile sportive, caselor de pariuri le este frecvent dificila din punct de vedere tehnic sa isi prezinte intregul portofoliu de jocuri, cum ar fi sporturile virtuale, cazinoul, cazinoul live etc., intr-o aplicatie, deoarece unele cazinouri acopera peste 1.000 de jocuri si ar cauza numeroase actualizari pe zi. Aceasta aplicatie ar fi mult prea complexa si ar folosi o multime de spatiu de memorie valoros pe dispozitivul dvs. mobil. Prin urmare, va recomandam aplicatia web, unde va puteti bucura de experienta jucatorului fara astfel de efecte secundare negative.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri