BetAmerica

BetAmerica poate fi una dintre cele mai noi case de sport online de pe scena, dar compania-mama stie ceva sau doua despre lumea pariurilor. De fapt, suntem destul de siguri ca ati auzit de companie – Churchill Downs, Inc., acelasi grup care detine un anumit hipodrom in Kentucky.

In mod incredibil, tocmai de aici a inceput afacerea, in 1875, cu prima rulare a Kentucky Derby. Si timp de peste 100 de ani, compania s-a mentinut pe piesa originala si a cumparat si vandut alte cateva. In anii 1990, au intrat in difuzare simultana. De acolo, cazinouri. Si in 2017, au cumparat noul BetAmerica.com, care la acea vreme era un site ADW – pariere avansata pe depozit – care se concentra in totalitate pe cursele de cai.

Avansam pana astazi, iar BetAmerica este o carte de pariuri cu servicii complete (care include si un site complet de curse de cai) si un cazinou online in statele unde este permis iGaming. In scopul acestei recenzii, ne vom concentra pe partea caselor de sport.

Ca jucator mai nou pe scena, vor exista sughituri – de exemplu, geolocalizarea a fost neobisnuita in incercarile noastre de a accesa site-ul – dar, in general, experienta BetAmerica este rapida, curata si ingrijita.

Noile conturi la BetAmerica primesc una dintre ofertele bonus de baza inferioare din jocul de pariuri sportive: pariati 50 USD, primiti un pariu gratuit de 50 USD. Nu tocmai o oferta care da jos casa, dar nici nu este nimic.

Asteptarea noastra este ca BetAmerica indulceste putin oala si, atunci cand o fac, speram sa va putem oferi o oferta bonus exclusiva. Ramaneti aproape.

La fel ca toate celelalte case de sport online, BetAmerica se asigura ca aveti cel putin 21 de ani inainte de a va permite sa va inregistrati un cont. Acest lucru este verificat cu data de nastere si cu ultimele patru cifre ale numarului dvs. de securitate sociala.

Trebuie sa va aflati fizic intr-un stat in care BetAmerica este autorizata sa functioneze pentru a plasa un pariu, dar puteti crea un cont de oriunde. Cu alte cuvinte, oricine are peste 21 de ani poate plasa un pariu, dar trebuie sa ai picioarele pe pamant intr-unul dintre statele legale pentru a obtine un pariu.

In ceea ce priveste tipurile de pariuri, BetAmerica ofera standardul mai mult sau mai putin din industrie, cu drepte, parlay si teasers.

BetAmerica ofera, de asemenea, ceea ce devine rapid noul standard din industrie, si anume optiunile de pariuri live. Si din nou, in functie de starea in care va aflati, acele optiuni de pariuri live sunt bogate si variate. De exemplu, la momentul acestei revizuiri – dimineata devreme, vineri in New Jersey – actiunea live a inclus pariuri pe baschet in China, baseball in Coreea de Sud si fotbal in Croatia. Du-te NK Sesvete!

In plus, aspectul BetAmerica – atat pentru mobil, cat si pentru desktop – este la fel de curat si de ingrijit pe cat veti gasi. Este ascutit, intuitiv si cu raspuns rapid. Este extrem de usor de utilizat.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri