Betandyou

Betandyou este online din 2010 si s-a concentrat pe o abordare interna pana in 2019, cand au decis sa transforme marca intr-una internationala. Aceasta particularitate face din Betandyou o casa de pariuri noua si experimentata simultan, oferind jucatorilor cele mai bune din ambele lumi.

Licenta Curacao le permite sa functioneze in mai multe jurisdictii din intreaga lume, in timp ce platforma de pariuri de la BETB2B ofera o experienta generoasa si simpla vizitatorilor si pariorilor dispusi sa creeze fara nici o tulburare. In plus, puteti alege dintre mai multe optiuni de afisare a cotelor, iar site-ul web este disponibil in peste 50 de limbi pentru a confirma abordarea globala. Cu toate acestea, accentul principal al companiei ramane in principal in Europa de Est.

Betandyou

Casa de pariuri

In zilele noastre, pariorii se concentreaza rar pe un singur sport pentru plasarea pariurilor. De aceea, posibilitatea de a oferi o oferta vasta de sport si alte evenimente este cruciala pentru o casa de pariuri cu misiunea de a se distinge din multime. Deci, daca urmaresti zeci de sporturi, sute de piete de pariuri pentru meciurile importante si pariuri speciale pe politica, vedete sau chiar vreme, Betandyou este locul unde sa fii.

Un meci de fotbal din primele 5 ligi europene vine cu peste 1000 de piete de pariuri inainte de meci si cote competitive care pot ajuta pariorii sa isi sporeasca castigurile. Cu toate acestea, chiar si sporturile mai putin populare, cum ar fi futsal sau volei pe plaja, sunt bine acoperite, astfel incat sa puteti gasi intotdeauna pariul perfect.

Puteti incepe biletul de pariu chiar inainte de a va conecta. Platforma Betandyou o permite si va anunta instantaneu daca sansele se schimba in timp ce gasiti alte selectii de inclus pe biletul dvs. Si vorbind despre gasirea de meciuri si competitii, bara de cautare ofera o navigare ultrarapida prin oferta imensa de pariuri.

Bonus de bun venit si promotii

De cele mai multe ori, jucatorii se concentreaza in principal pe primul bonus de depunere oferit de o carte de sport. Este firesc, deoarece acesta este de obicei cel mai mare bonus pe care il vor primi si ofera un impuls binevenit in echilibru pentru mize mai mari si pariuri multiple.

Betandyou ofera un bonus de 100% pana la 110 € ca oferta de bun venit, iar bonusul este emis automat dupa ce jucatorii fac o prima depunere de 10 € sau mai mult. Cu toate acestea, spre deosebire de multe alte case de pariuri, oferta de 100% nu apare doar in prima oferta de depunere. De asemenea, este disponibil in fiecare joi pentru jucatorii care s-au bucurat de oferta de bun venit. Exista, de asemenea, o alternativa la oferta de bun venit de la 100% pana la 110 €, un pariu gratuit de 10% pe prima ta depunere.

Alte oferte implica un bonus de 10% pentru pariuri cu selectii multiple prin promotia Acumulatorul zilei. Trebuie doar sa alegeti biletul de pariu preferat dintr-o serie de acumulatori construiti de experti in pariuri si sa va bucurati de un plus suplimentar daca castiga.

Lista ofertelor speciale continua cu oferte personalizate pentru ziua ta de nastere, magazinul Promo Code, programul de rambursare VIP si chiar un bonus pe care Betandyou il acorda daca treci printr-o serie de pierderi.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri