Betasia

BetInAsia ofera conturi de pariuri cu unele dintre cele mai mari si mai populare case de pariuri asiatice si schimburi de pariuri. Casele de pariuri pe care le puteti deschide conturi prin BetInAsia sunt urmatoarele: platforma de pariuri BLACK, PS3838 / Pinnacle si Orbit, Citibet si Turf7.

BetInAsia se incadreaza in jurisdictiile Curacao si opereaza sub licenta Curacao GA. O alta caracteristica excelenta pe care o ofera BetInAsia este serviciul de pariuri Skype. Pariurile pe Skype sunt, in acest moment, un serviciu bine cunoscut si convenabil, preferat de unii jucatori care cauta mize mai mari decat pot oferi pariurile din Asia.

Prin Skype aveti acces la evenimente de pariere si asistenta live din partea echipei lor pentru a va ajuta in toate nevoile dvs. de pariere. Un alt avantaj este ca pariurile Skype ale BetinAsia ofera o „Nicio garantie nula”. Serviciul de pariuri Skype este disponibil intre orele 9:00 si 23:00 CET.

BetInAsia este, de asemenea, un agent pentru bursa orbita Betfair pe eticheta alba, care va va permite sa va maximizati profitul facand pariuri de schimb pe diferite piete sportive. Cu BetInAsia, veti primi si un comision de pana la 3% pentru pariurile castigatoare.

Recent, interfata cu clientul a fost imbunatatita prin crearea portalului BetInAsia. Este foarte usor de utilizat si usor de utilizat, creand o experienta excelenta pentru clienti.

Betasia

Platforma de tranzactionare sportiva BetInAsia BLACK

etInAsia ofera conturi in cadrul platformei lor de tranzactionare sport NEGRU, care este alimentata de platforma multi-bookmaker a Mollybet.

BLACK este o platforma de pariuri multi-bookie care ofera cote si limite agregate in timp real dintr-o lista cuprinzatoare de case de pariuri asiatice greu accesibile. Un singur cont BetInAsia BLACK va va oferi cele mai bune cote si cele mai mari limite in toate casele de pariuri importante, adica Pinnacle Sports, BetISN, 3et, Singbet, SBObet, PENTA88, JAbet si 18bet impreuna cu principalele burse. Este o platforma avansata de tranzactionare sportiva construita pentru nevoile pariorilor sportivi profesionisti. Un cont BetINAsia BLACK va va oferi cote de la diferite case de pariuri pentru urmatoarele sporturi: fotbal (inclusiv pariuri la jumatatea timpului si la colt), tenis, baschet, fotbal american, baseball, sporturi, hochei pe gheata, cricket, rugby, box si MMA.

Suma minima a pariului pe BetInAsia BLACK depinde de casa de pariuri care ofera piata, dar poate fi de pana la 5 EUR, ceea ce inseamna ca poate fi potrivita chiar si pentru jucatorii recreativi.

Interfata platformei BLACK este clara si usor de utilizat. In partea dreapta sus veti vedea creditul, soldul si pariurile deschise. Puteti selecta sportul dvs. din meniul derulant, langa sigla NEGRU, in coltul din stanga sus. Dupa aceea gasiti-va evenimentul, selectati suma pe care doriti sa o plasati, precum si cotele si sunteti gata cu pariul.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri