Betboo

Betboo nu ofera jucatorilor optiunea de a-si folosi site-ul in limba engleza, ci ofera portugheza turca sau braziliana. O companie turca, de origine, si-au inceput viata in 2005 si au existat in mai multe moduri, pana cand in 2010 si-au redus atentia si s-au stabilit pe pietele turcesti si braziliene, unde in acelasi an au castigat premiul pentru operatorul latino-american al anului. Incepand din 2011, ei si-au deviat sediul catre paradisul fiscal pentru jocuri din Malta, in UE, unde isi detin acum licenta de joc. In 2015, au suferit din nou schimbari suplimentare, cand au devenit parte a companiei Headlong Limited.

Multe modificari ale numelui companiei, ale detinatorului licentei si ale atentiei pe piata sunt probabil facute sa para mai complexe din cauza lipsei unui site in limba engleza si a sectiunii „despre noi” pentru acest autor. Cu toate acestea, un model de afaceri aparent inconsistent nu striga securitatea si trebuie spus ca un Google rapid de pe numele lor nu dezvaluie mai multe reclamatii, desi niciunul din 2012. Cu masa potentialilor clienti disponibili pentru casele de pariuri care opereaza in limba engleza, este probabil un putin surprinzator ca nu ofera un serviciu in limba engleza, desi reducerea publicului tinta poate fi benefica pentru multe companii.

De asemenea, trebuie spus ca optiunile lor turcesti si braziliene ofera doua site-uri web complet diferite, nu numai in ceea ce priveste limba, ci si optiunile de design, aspect si pariuri.

Pietele de pariuri

Vazand ca accentul lor principal este in Turcia si Brazilia, o natiune renumita pentru dragostea sa de fotbal, nu este o surpriza faptul ca principalele lor carti de sport se concentreaza, intr-adevar, pe fotbal. Accentul brazilian se concentreaza in mare parte pe ligile si cupele lor interne, dar acorda atentie si fotbalului argentinian, precum si competitiilor europene majore, cum ar fi Liga Campionilor, Europa League si ligile majore interne, cum ar fi Premier League.

In timp ce versiunea turceasca se concentreaza pe fotbalul turcesc si pe alte competitii europene majore de fotbal, dand mai putina credinta fotbalului sud-american. In plus fata de fotbal, Betboo ofera sansa de a paria pe alte 20 de sporturi, inclusiv baschet, baseball, hochei (NHL), Formula 1, fotbal american si celelalte sporturi principale, fara optiuni de nisa precum Bowls. Cu toate acestea, ei ofera sansa de a paria pe politica in cartile lor de sport. Mai mult, acestea va ofera si sansa de a paria pe sporturi virtuale, inclusiv fotbal, baschet, tenis, curse de caini si curse de cai, cu un spectacol animat pe care il puteti urmari – care are aspectul unui joc extrem de datat al FIFA.

De asemenea, au optiuni de poker si cazinou, cu o gama larga de jocuri de masa si sloturi pentru daca te-ai saturat de casa de pariuri.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri