Betboro

BetBoro a fost lansat in 2013. Aceasta inseamna ca BetBoro este o casa de pariuri online bine stabilita. Site-ul este operat si detinut de Webmedia Development N.V. BetBoro are o licenta emisa de guvernul Curacao. Dupa o perioada scurta de timp, au reusit sa includa zeci de pariuri diferite in oferta lor. Desigur, jucatorii pot paria pe diferite sporturi. Cotele oferite de aceasta casa de pariuri online sunt mai mult decat corecte si exista multe meciuri populare care vin cu zeci de optiuni de pariere.

Betboro

Pariuri pe sport

Dupa cum sa mentionat anterior, BetBoro este o casa de pariuri online care ofera o oferta decenta atunci cand vine vorba de pariuri sportive pe diferite sporturi. Au peste o duzina de sporturi in oferta lor. Similar cu alte carti de sport populare, fotbalul este sportul in care puteti gasi cea mai bogata oferta de pariuri.

Cand lansati site-ul web BetBoro, veti gasi toate sporturile disponibile in partea stanga a ecranului. Acesta este locul in care puteti cauta competitie sau o echipa daca aveti cateva idei despre lucrurile pe care doriti sa pariati.

Este bine de stiut ca fiecare parior are cel putin cateva tipuri de pariuri pe care le poate folosi la aproape fiecare eveniment. De exemplu, cand vine vorba de fotbal, puteti paria pe rezultatul meciului, sansa dubla, golurile totale, handicapul handicapului asiatic, repriza la jumatate / norma intreaga, rezultatul primei reprize, rezultatul reprizei a doua si multe alte lucruri. Pariorii cu experienta vor aprecia cu siguranta acest lucru.

Un alt lucru care face din BetBoro o optiune buna de carti sportive este gama larga de ligi si competitii disponibile pe site. Desigur, vorbim despre cele mai populare sporturi in care sunt acoperite chiar si ligile inferioare si competitiile.

In plus fata de pariurile sportive, aceasta casa de pariuri online permite jucatorilor sa plaseze pariuri pe eSports precum Dota 2, StarCraft, StarCraft 2, Overwatch, Hearthstone, Counter-Strike: Global Offensive si League of Legends. De asemenea, puteti paria pe emisiuni TV si filme, politica si alte pariuri speciale.

In cele din urma, BetBoro ofera peste 5000 de evenimente live in toate sporturile. Puteti gasi multe evenimente live pentru a paria in orice moment.

Bonus de bun venit pentru jucatorii noi

BetBoro are un bonus de bun venit foarte simplu, dar atractiv, care poate fi folosit de orice jucator nou, cu conditia sa depuna un depozit in valoare de cel putin 20 USD. Ori de cate ori deschideti un cont pe acest site web, puteti obtine pana la 100 USD, ceea ce reprezinta de fapt 50% din prima dvs. depunere. Cu alte cuvinte, atunci cand depuneti 200 USD, veti primi un bonus de 100 USD. Ce este important de inteles este ca trebuie sa pariati depozitul si suma bonusului de cel putin opt ori la evenimentele care au minim. cota de 1,90 pentru a solicita o retragere. Trebuie sa indepliniti aceste cerinte de pariere in mai putin de 60 de zile.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri