Betbull

BetBull este o aplicatie de pariuri mobile si nu un site de pariuri conventional, asa cum am fi sugerat. Aplicatia ia o dimensiune a site-ului social prin camere de chat minunate care permit jucatorilor sa schimbe sfaturi de pariere intr-o platforma prietenoasa si bine structurata. In perspectiva, aplicatia pentru case de pariuri sportive are un design orbitor, cu o paleta rosie si albastru inchis. Fonturile sunt in alb si negru, imbunatatind lizibilitatea, fara a mentiona pletora de caracteristici excelente si o grafica superba a casei de pariuri.

Accesarea diferitelor sectiuni ale cartii de pariuri este destul de simpla. Cu meniul principal din partea de sus a ecranului, puteti vizita toate articulatiile sociale si pietele aplicatiei. Mai mult, al doilea meniu inferior va deschide drumul catre clasament, carte de pariuri, sectiunea in joc si pariuri.

Desi BetBull este in primul rand o aplicatie mobila, veti fi uimiti ca o puteti folosi in continuare pe un desktop. Cu toate acestea, nu veti avea cea mai buna experienta, deoarece dimensiunea ecranului site-ului este conceputa pentru dispozitive mobile.

betbull

Casa de pariuri BetBull este menita in primul rand sa fie o aplicatie mobila asa cum este. Aplicatia este disponibila atat pentru dispozitivele iOS, cat si pentru cele Android. Cu toate acestea, exista cerinte specifice de compatibilitate pe care ar trebui sa le tineti sub control inainte de a va gandi sa instalati aplicatia.

Versiunea Android a aplicatiei este disponibila in Magazinul Google Play. Aplicatia necesita versiunea Android 5.1 si versiunile ulterioare si comanda doar 61 MB din spatiul de stocare al telefonului.

Utilizatorii iOS isi pot descarca si aplicatia BetBull din App Store. Spre deosebire de omologul Android, aceasta aplicatie comanda un spatiu mai mare de 178 MB. Mai mult, functioneaza pe orice dispozitiv iOS cu versiunea 11.0 si modele ulterioare.

Renunti la visul de a paria pe BetBull daca dispozitivul tau este incompatibil cu aplicatiile disponibile? Nu, nu ar trebui, deoarece puteti accesa cartea de sport din browserul dispozitivului mobil. Tot ce aveti nevoie este o conexiune la internet si un browser bun. Intrucat site-ul este dezvoltat folosind tehnologia HTML5, veti gasi ca casa de pariuri se potriveste perfect cu toate dimensiunile ecranului.

Deoarece BetBull este in principal o aplicatie mobila, nu va asteptati sa lipseasca niciun serviciu atunci cand il deschideti pe dispozitivul dvs. mobil. Toate cele 25 de piete sunt pe deplin disponibile, numeroase evenimente si cote bune.

Bonusuri si promotii BetBull

Cand depuneti intre 20EUR si 100EUR, veti primi o suma exacta pe care o depuneti ca pariuri gratuite. Bonusul de pariuri gratuite pe care il castigati va fi creditat in contul dvs. in patru runde. De exemplu, depunerea a 60EUR va ofera un bonus de pariu gratuit de 60EUR, iar la fiecare runda veti primi 15EUR.

Retineti punctele esentiale de mai jos despre bonusul de bun venit pariuri gratuite BetBull:

  • Pentru a utiliza un pariu gratuit, selectia dvs. ar trebui sa aiba cote de 1/1 (2.0) sau mai mari.
  • Pariurile gratuite pot fi utilizate doar in pariuri de sistem sau in acumulatori cu 3 sau mai multe selectii.
  • Pariurile pot fi folosite numai la pariurile pre-meci.
  • Pariurile gratuite sunt valabile timp de 7 zile.
  • Pentru a te califica, depune minimum 20EUR.
  • Pariurile gratuite nu au valoare monetara reala si nu pot fi schimbate cu bani reali.

In afara de bonusul de bun venit, alte promotii sunt periodice si veti primi intotdeauna mesaje promotionale pentru a inregistra ceea ce apare de fiecare data.

Betbull_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri