Betcart

Pentru a incepe sa vorbim despre Betcart, trebuie spus ca este frumos sa vezi un strop de culoare intr-o casa de sport. Atat de multe in aceste zile sunt obositoare si, sincer, mintea plictisitoare de plictisitoare de vizitat. Da, Betcart foloseste in continuare griul si negrul, care pare sa fie standardul zilelor noastre, dar folosesc un albastru stralucitor si verde si verde pentru a evidentia corpurile sau pe versiunea lor asiatica verde, albastru si rosu.

Deci, in general, are inca o senzatie calma, dar cu un pic de pep. Deci, functionalitatea este la fel de buna ca oricare, setarea este lista sportiva standard din stanga, programele in mijloc si alunecarea pariurilor in dreapta. O caracteristica draguta este un banner din dreapta cu scoruri live afisate.

In general, este un loc foarte placut pentru a fi. Culoare suficienta pentru a nu fi plictisitoare de informatii utile care nu distrag atentia. Exista, desigur, un banner pentru cazinoul lor, care pare a fi norma pentru fiecare casa de sport care vine online in aceste zile. Dar aceasta recenzie Betcart se refera la casaa de sport, nu la celelalte oferte ale acestora.

Betcart

Inscrierea este usoara

Exista un sistem de bonusuri rezonabil la Betcart, bonusul de bun venit la Betcart este un bonus de 50% pana la 250 €. Este necesara depunerea minima de 15 € si un cod bonus Betcart. Un set destul de echitabil de cerinte de pariere este un report de sase ori depozitul si bonusul. Acest lucru depinde de tara de resedinta. Acesta este un domeniu care se cam geme in forum, dar se intampla. Limita de timp este, de asemenea, generoasa la 45 de zile pentru a indeplini cerintele de pariere.

Exista o multime de alte promotii conduse de Betcart si se schimba regulat. Compania care detine site-ul exista de ceva vreme, dar aceasta versiune este destul de noua. Discutia generala online este ca acest site isi plateste bonusurile fara prea multe probleme.

Destul de sport pentru toti

Site-ul pare sa se concentreze pe piata asiatica, exista o serie de limbi, inclusiv farsi, care pot fi vazute ca o insulta, dar iata. O serie de tari europene sunt ingrijite si cu o selectie buna de valute acceptate. Selectia de sporturi disponibile este una buna. Fotbalul este in fruntea listei, cu multe jocuri din intreaga lume. De fapt, exista atat de multe jocuri pe care le puteti juca pe lista, este o pagina completa cu trei coloane. Puteti chiar paria pe liga mexicana de tineret.

Numarul pietelor este acolo sus, cu cele mai bune peste o suta pe meci nu se afla pe primul loc, ci este pe primul nivel. Cotele sunt ferm in pachetul mediu, nimic nu socheaza in niciun fel. Desi, daca va uitati prin lista, veti gasi unul sau doua preturi foarte gustoase. Sistemul live in-play Betcart functioneaza bine, nu exista o intarziere reala, software-ul functioneaza, cu toate acestea, sansele nu sunt atat de bune in direct. Ligile americane majore si minore au o prezentare buna cu o cantitate decenta de piete disponibile.

Puteti paria pe unele dintre sporturile mai obscure, cum ar fi floorball, precum si e-Sports si o serie de oferte virtuale. Cateva oferte speciale sunt oferite, cum ar fi Oscarurile si unele politici. Exista, in total, peste 25 de sporturi la care sa pariezi si se pare ca va creste.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri