Betcenter

Gama de pariuri si cote este de un nivel excelent. In plus, site-ul mobil in special este usor de utilizat. In aceasta privinta, este o mare casa de pariuri sa te alaturi. Cu toate acestea, Betcenter va face bine sa abordeze anumite puncte de durere, deoarece acestea sunt depasite de concurenta. Ganditi-va la un chat live functional si la lipsa unei optiuni de plata importante, cum ar fi Skrill, deocamdata. Deci, exista inca cateva puncte de imbunatatit, dar acest lucru nu este potential o casa de pariuri proasta, mai ales avand in vedere varsta tanara a casei de pariuri online.

Oferiti pariuri

Gama de pariuri (live) este mai mult decat in ​​regula. Nu exista posibilitatea de a paria pe curse de cai sau caini. In plus, gama de sporturi precum tenis, handbal si fotbal este mai mult decat suficienta. Betcenter are, de asemenea, pariurile necesare pe eSports si acesta este un punct pozitiv. Sporturile electronice sunt viitoare si daca casele de pariuri acorda deja atentie acestui lucru, acesta este un semn bun.

Cote

Cotele Betcenter sunt de un nivel excelent conform standardelor belgiene, ceea ce inseamna ca nu sunt inferioare celor mai multe case de pariuri. Deoarece belgienii pot deveni clienti doar cu case de pariuri cu licenta belgiana, Betcenter este un furnizor excelent de cote pentru acestia. In comparatie cu furnizorii din afara Belgiei, cotele Betcenter sunt de un nivel mediu.

Serviciu clienti

Biroul de asistenta nu a ramas cu adevarat. De exemplu, acolo unde jucatorii pot aprecia prezenta unui chat live, acesta lipseste la Betcenter. Mai ales in caz de probleme de plata (plata), este placut sa aveti contact direct cu un angajat al casei de pariuri. La Betcenter, intentia este sa aruncati mai intai pagina de ajutor. Acest lucru ofera unele informatii, dar nu este foarte clar din cauza meniului de selectie rar. Daca nu gasiti un raspuns la intrebarea dvs. acolo, exista intotdeauna optiunea de a trimite un e-mail. Veti primi imediat un mesaj automat si nu mult mai tarziu un raspuns la intrebarea dvs. Mult mai greoaie decat o conversatie live si astfel serviciul de asistenta este un pic dezamagitor.

Depunere si retragere

La Betcenter puteti depune in diferite moduri. Ganditi-va la Netteller, PayPal si HiPay ca la portofele digitale. O alta optiune este transferul prin Sofort. Betcenter a adaugat acum Skrill ca optiune de plata, ceea ce reprezinta un plus imediat. In ceea ce priveste plata, casa de pariuri belgiana spune ca exista doua optiuni. De exemplu, il puteti plati prin PayPal sau prin transfer bancar obisnuit. Cu toate acestea, aceasta din urma optiune poate dura de la cinci la sapte zile lucratoare.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri