BetChaser

Betchaser este o platforma de jocuri de noroc online relativ noua care deserveste vasta piata globala. Aceasta platforma ofera jucatorilor o multime de optiuni de pariere. In ciuda faptului ca poarta eticheta „cazinou” in numele lor, Betchaser are mult mai multe de oferit sub forma de pariuri sportive pre-meci, pariuri sportive in joc, esports, Keno si o multitudine de alte jocuri de cazino instantanee. Dar, in scopul acestei revizuiri, accentul nostru principal este pe sectiunea de jocuri de cazino.

Din aceasta recenzie a cazinoului Betchaser, veti putea aduna toate detaliile esentiale cu privire la modul in care functioneaza cazinoul. Aceasta include detalii, cum ar fi tipurile de jocuri oferite, furnizorii de software disponibili la sectiunile de cazinou Betchaser si cazinou live si chiar unele dintre promotiile de care va puteti bucura ca o noua inscriere. In cele din urma, aceasta analiza a cazinoului Betchaser va va ajuta sa pozitionati acest cazinou relativ nou fata de sutele de alte platforme similare, astfel incat sa ajungeti sa alegeti doar cele mai bune.

Oferta de cazinou de primire Betchaser – Bonus pentru primul depozit de pana la € / 100 $ + 100 rotiri gratuite pe Starburst

Dupa ce ati terminat procesul simplu de inregistrare a cazinoului Betchaser pe care l-am descris mai sus, veti fi gata sa incepeti sa jucati pentru castiguri pe bani reali. Cazinoul Betchaser are acest pachet bonus binevenit, care nu numai ca iti mareste sansele de a obtine astfel de victorii, dar iti mai cumpara si mai mult timp de joc. La fel ca si in cazul altor bonusuri de bun venit, cazinoul de bun venit Betchaser este disponibil numai pentru noi inscrieri. Bonusul poate fi activat urmand doi pasi simpli care nu implica codurile promotionale obisnuite.

Mai intai, conectati-va la noul dvs. cont Betchaser, apoi din tabloul de bord al contului dvs., dati clic pe pictograma „Reclamati bonus” plasata langa bonusul etichetat „100% PRIMUL DEPOZIT BONUS”.

Al doilea si ultimul pas implica efectuarea primei dvs. depuneri, care ar trebui sa fie in valoare de cel putin 10 EUR. Bonusul va fi generat automat de indata ce prima dvs. depunere ajunge in cont.

Deci, ce anume obtine din acest pachet bonus de bun venit? Acest bonus de bun venit ofera dublarea primei dvs. depuneri prin egalarea acestuia cu 100%. Numarul maxim pe care il puteti rascumpara in acest mod este de 100 EUR / 100 USD. Apoi, pe langa suma gratuita de € / 100 $, veti primi inca un cadou de 100 de rotiri gratuite, care pot fi rascumparate la popularul joc de sloturi Starburst. Dar, spre deosebire de numerarul gratuit, aceste rotiri gratuite nu vor fi creditate in suma forfetara. Dimpotriva, veti primi rotiri gratuite in cinci transe zilnice a cate 20 de rotiri gratuite fiecare.

De asemenea, este esential sa subliniem ca gratuitatile din acest bonus de bun venit sunt rambursabile numai pe jocurile de sloturi de cazino Betchaser alimentate de dezvoltatori de software specifici. Numerarul gratuit pe care il primiti plus orice castiguri obtinute din utilizarea rotirilor gratuite pot fi retrase ca numerar real. Dar acest lucru ar fi posibil numai dupa indeplinirea cerintelor de pariere 35X stabilite pentru fiecare.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri