BetCity

Betcity este una dintre cele mai cunoscute companii de pariuri din tarile CSI si, in unele cazuri, in strainatate.

Potrivit celor mai multe surse, compania a fost fondata in 2003.  a obtinut o licenta de la FTS in 2009. Cu toate acestea, birourile companiei situate in multe orase ale Federatiei Ruse inainte de a achizitiona o licenta.

Site-ul web

Categoria tarifelor este centrata. Situat in dreapta categoriei de evenimente live. In coloana din stanga si linkuri catre alte resurse.

Site-ul este acceptat ca versiune pentru PC si pe Android si iOS. De asemenea, este demn de remarcat faptul ca BC se refera in mod normal la utilizarea serverelor VPN si proxy pentru a depasi blocarea regionala.

De la versiunile mai vechi, aproape nimic nu s-a schimbat. Noua versiune a adaugat o caracteristica care va permite sa introduceti un eveniment in categoria „favorite”.

BetCity

Cote si evenimente

In ultima versiune, compania a oferit o lista extinsa de evenimente sportive de tot felul. In acest moment, categoriile au rate mai mari de 30. Si totusi compania nu se opreste la fotbal si alte sporturi de echipa, precum si a adaugat categoriile de eSports, sah si multe altele.

O mare parte din toate categoriile BC este fotbalul. Desi alegerea Betcity in aceasta categorie poate sa nu fie la fel de mare ca si celelalte, exista totusi fotbalul feminin sud-american si numeroasele ligi mai putin populare. Exista, de asemenea, posibilitatea de a paria pe penalty, de a marca un anumit timp si asa mai departe. Prezentati statistici despre jocul zilei. Coeficientii pentru par si impar se ridica la 1,95-1,95. Marja se ridica la 3-5%.

Pariuri live

Betcity ofera o gama larga de pariuri live. Cele mai populare printre jucatori sunt tenisul, fotbalul, voleiul, baschetul, hocheiul, tenisul de masa, handbalul, eSporturile. Exista traduceri online.

Intarzierea maxima a ratei de admitere poate fi redusa la 3 sau 5 secunde, ceea ce este bine.

Programe bonus si promotii

Betcity nu a fost niciodata celebru in special pentru gama larga de servicii si oferte bonus. Asa a fost de la infiintare si pana astazi, imaginea nu s-a schimbat prea mult.

O oportunitate de a castiga o indemnizatie de 5% cu un factor de 1,5. Mai mult, compania poate returna pana la 10% din banii pierduti, daca suma a fost mare

Sistem de plata

functioneaza cu principalele monede Fiat: dolarul, euro, rubla si grivna. In ceea ce priveste alegerea sistemelor de plata nu este o problema.  lucreaza cu o plata acolo Visa, Mastercard, un numar mare de portofele electronice, banci, facturi mobile si multe altele.

Betcity_logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri