Betcris

Nu in fiecare zi avem sansa de a vorbi despre o adevarata casa de pariuri veterana. Betcris nu este cu adevarat veteranul tau de toate zilele – sunt stravechi in anii caselor de sport, asa cum au existat inca din anii 1980. Intr-o industrie in care marcile se clatina in stanga si in dreapta, aceasta este o realizare exceptionala.

Nu doar ceva – Betcris este dotat cu functii interesante, cum ar fi pariurile live, un sistem de loialitate bun si un proces de inregistrare incredibil de usor. Desi este clar ca acesta este o casa de pariuri de top, dar defectele lor ii impiedica sa lupte impotriva cainilor mari? Sa aruncam o privire la fezabilitatea acestui lucru.

Desi urmatoarea declaratie ar putea fi plasata si in sectiunea securitate si corectitudine, am ales sa o folosim ca punct de plecare al acestei revizuiri. Inregistrarea la Betcris este incredibil de simpla. Aceasta nu este o exagerare – de fapt nu difera de ceea ce aveti pentru a deschide un cont Facebook. Documentele dvs. vor fi solicitate, dar numai atunci cand decideti sa faceti un depozit. Aceasta este o abordare foarte ingenioasa a verificarii identitatii. Betcris a segmentat-o ​​pentru a le arata oamenilor ce este disponibil pe site inainte de a fi nevoie sa faca o tranzactie.

Betcris

Cu o astfel de miscare, este clar ca aceasta casa de pariuri vrea ca clientii sa aiba incredere in ei. Cu toate acestea, acest apel initial bun este rapid periclitat de decizia de a nu prezenta optiunile de plata disponibile in partea de jos a paginii. In schimb, a trebuit sa parcurgem patru pagini diferite pentru a vedea chiar si ce putem folosi. Dupa multa bataie de cap, am fost placut surprinsi de o multime de portofele gratuite, optiuni traditionale si apoi unele. ecoPayz, Neteller si Skrill sunt platformele de top din aceasta sectiune. Depozitul minim este de 10 USD, care este la egalitate cu standardul din industrie. Timpii de asteptare sunt cu adevarat decenti, credeti sau nu.

Neintuitivitatea interfetei de utilizare se aplica in restul site-ului, deoarece este intotdeauna o poveste a unui pro si a unui contra. Un design convingator ca acesta ar putea oferi intregului site o senzatie moderna daca nu ar fi fost deciziile de distrugere a UX. In Betcris.com se intampla multe, dar toate cele mai bune lucruri sunt greu de gasit. Pariurile sportive nu ar trebui sa implice ore si ore de cercetare. Betcris are nevoie de o abordare mai simpla.

Totusi, asistenta pentru clienti este excelenta, in special sectiunea de chat live. Credem ca acest lucru compenseaza un numar mare dintre defectele mentionate anterior.

Utilizatorii care acceseaza Betcris au multe evenimente sportive pe care pot paria. Printre sporturile acoperite se numara: fotbal, baschet, baseball, hochei, fotbal, tenis, NASCAR, golf, curse de cai, box, rugby, curse de Formula 1. Cotele de pariuri la Betcris sunt competitive in general. Marja de pariere pe fotbal este de 5,2%, marja de pariere pe tenis este de 7,5%, marja de pariere pe hochei pe gheata este de 7,6%, baschet cu 5,6% si asa mai departe. Marja globala de pariere este de 6,5%. Aceste marje de pariere au fost calculate folosind cote de la diferite evenimente din fiecare sport. Retineti ca marjele pot fi diferite de la un sport la altul si chiar de la o liga la alta.

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri