BetCruise

Betcruise, care a inceput in 2007, se desfasoara fara probleme in industria jocurilor de cand a fost infiintata. Compania este detinuta de Gamesys Limited si ruleaza software-ul Gamesys ca platforma. Filialele sale sunt formate din cazinou BetVoyager, poker BetRaiser si pariuri BetLiner. Acesti trei lucreaza impreuna pentru a le oferi patriotilor Betcruise cea mai buna experienta in jocurile de noroc.

Cu colectia sa diversa de jocuri oferite, Bet Cruise este cunoscuta ca fiind una dintre cele mai bune platforme de jocuri de noroc din acest domeniu. Aproape tot ce cauta un jucator este deja aici. Compania opereaza sub licenta acordata de Antilele Olandeze, Curacao.

BetCruise

Bonusuri si promotii

La inregistrare, un jucator poate obtine instantaneu un credit gratuit de 20 EUR folosind codul promotional 20EURO. Suma mentionata merge direct in contul jucatorului dupa ce a fost activat. Exista, de asemenea, un bonus Bet Cruise de 100% credit de bun venit pana la 1000 €. Cu toate acestea, daca un jucator a castigat deja creditul sau gratuit de 20 €, el nu va fi eligibil sa primeasca promotia de bun venit de 100%.

Toata lumea iubeste orice este gratuit, asa ca site-ul a creat o loterie zilnica gratuita in care se poate castiga pana la 100 EUR fara a cheltui niciun ban. Profitati de acest premiu jackpot pana la 10.000 EUR daca un jucator isi foloseste punctele castigate pentru a juca aceasta loterie gratuita. Un turneu lunar cu jackpot progresiv este, de asemenea, in joc.

Jucati mai greu pentru a obtine cateva rotiri gratuite si jocuri in jocurile disponibile. Exista, de asemenea, un bonus casabil dupa pariu de 100% pana la 100 €. Orice bonus BetCruise pe care un jucator l-a castigat va fi adaugat in contul sau doar la finalizarea cerintelor specifice de pariere. Este intotdeauna sugerat sa verificati din nou regulile de pariere pentru a lua cu succes castigurile din promotii.

Jocuri populare

Site-ul ofera 81 de jocuri de masa, 103 sloturi si 19 pokeruri video. In timp, acest numar creste pe masura ce compania adauga mai multe jocuri in colectia sa.

Afiliatul sau de cazinou prezinta jocuri din software-ul Gamesys si unele din Betsoft Gaming. Aceste doua platforme ofera site-ului jocuri tematice de inalta calitate pentru ca jucatorii sa se bucure. Atat sunetul, cat si grafica jocurilor prezentate sunt admirabile.

Pentru variantele de ruleta, exista American, European, Multiball si No Zero. Blackjack Double Exposure, Casino Hold ‘Em, Russian Poker, Craps si Punto Banco sunt, de asemenea, in linie. Colectia de sloturi a site-ului este formata din Avion, Fortune Ball, Frigider, Rush 4 Cash, Sea Journey si Seven Wonders.

Bet Cruise se mandreste si cu afiliatul sau de poker cu urmatoarele jocuri: Omaha, Omaha Hi and Lo, Razz, Seven Card Stud, Seven Card Stud Hi and Lo si Texas Hold ‘Em. Aceasta este o alegere buna a camerei de poker, deoarece nu are grebla.

Iubitorii de sport isi au locul lor si pe acest site. Pariorii pot paria in fotbalul american, baseball, baschet, box, Formula 1, handbal, hochei pe gheata, fotbal, tenis si volei. Schimbul de pariuri din aceste jocuri are propriile sale variante.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri