betDukes

Bet Dukes este o casa de sport extrem de tanara, creata abia in decembrie 2020. Nu lasati acest lucru sa va induca in eroare, deoarece exista de fapt o multime de experienta in spatele acestui nou brand. Acest lucru vine prin intermediul companiei lor de operare – ProgressPlay – care au acum peste 10 case de sport separate pe numele lor.

Am trecut in revista mai multe dintre aceste site-uri in trecut si, in general, le-am gasit solide … daca nu sunt spectaculoase. Poate Bet Dukes sa reduca aceasta tendinta si sa ofere o experienta de pariere cu adevarat interesanta? Este exact ceea ce urmeaza sa aflati. Pe drum, veti afla despre promotiile Bet Dukes, pietele de pariuri pe fotbal, serviciul pentru clienti si multe altele.

betDukes

Oferta de inscriere Dukes Bet

Jucatorii pot solicita un pariu gratuit de 10 GBP atunci cand deschid un cont nou la Dukii de pariuri, depun cel putin 10 GBP, apoi plaseaza un total de 10 GBP in pariuri. Pariul gratuit va fi creditat ca bonus in asteptare de indata ce efectuati depunerea de calificare. Atunci cand pariul sau pariurile care se califica s-au stabilit, dusii de pariuri vor face automat pariul gratuit disponibil pentru utilizare.

Odata ce pariul gratuit devine activ, il puteti folosi pe orice piata, atata timp cat sansele sunt de cel putin 1/2 (1,50). Pariul gratuit de 10 GBP trebuie utilizat intr-o singura lovitura, ceea ce inseamna ca nu poate fi impartit in mai multe pariuri mai mici. In cazul in care pariul gratuit pierde, atunci oferta Dukes pentru noi clienti a fost pur si simplu terminata. Daca va castiga, veti primi in mod natural castigurile in mod normal.

Asa cum se intampla de obicei cu ofertele de pariere gratuite, miza de 10 GBP nu va fi din pacate inclusa in returnarile dvs. aici. Deci, daca utilizati pariul gratuit pentru a paria pe Arsenal la bani uniformi si castiga, veti primi in continuare doar o plata de 10 GBP.

Pana acum, totul suna destul de simplu. Unde lucrurile devin putin mai complicate este cu cerintele de rasturnare. Duca de pariuri considera ca castigurile din pariurile gratuite sunt „bani bonus”. Ca atare, trebuie sa pariati suma bonusului de 10 ori inainte ca aceste fonduri sa devina efectiv eligibile pentru retragere.

Unii dintre ceilalti termeni si conditii cheie includ:

  • Bonus de bun venit rambursabil numai cu prima depunere
  • Trebuie sa pariati prin castiguri bonus de 10 ori in sapte zile
  • Castigurile din aceasta oferta sunt limitate la 20 GBP
  • Depozitele efectuate folosind Skrill nu sunt eligibile

Bonusul de bun venit al pariului gratuit Dukes Bet nu este suficient de mare pentru a castiga multa atentie din partea celor mai mari pariori din jur. Pentru un jucator casual are un interes mult mai mare, dar acest apel este, din pacate, deteriorat de cerintele dure de rasturnare. Aceasta promotie nu este un dezastru, in niciun caz, dar cu siguranta nu este perfecta.

La fel ca si in cazul ofertei de bun venit, promotiile Bet Dukes nu va vor distruge exact. In timp ce pagina cu oferte speciale pare ocupata, calitatea reala nu este foarte ridicata.

Acestea fiind spuse, iubitorii frumosului joc pot beneficia de o promovare decenta a rambursarii la fotbalul UEFA. Pentru a declansa tranzactia, depuneti cel putin 10 GBP utilizand codul bonus UEFACB, apoi plasati minimum 50 GBP pe meciurile UEFA. Daca ajungeti la o pierdere neta, Bet Dukes va rambursa 10% din aceste pierderi pana la 500 GBP. Cea mai buna parte a acestei oferte este ca rambursarea dvs. de rambursare este emisa ca numerar real, fara atasare de siruri. In mod evident, rambursarea nu va acoperi pierderile dvs. reale, dar recuperarea ceva este mai mare decat obtinerea a nimic!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri