BetEasy

Tripp si echipa BetEasy.com.au s-au bucurat de o crestere meteorica de cand a vandut Sportsbet gigantului irlandez Paddy Power (a platit 250.000 de dolari pentru Sportsbet si apoi l-a vandut cu 338 de milioane de dolari) si a folosit acesti bani pentru a cumpara BetEzy si l-a schimbat.

Este un juggernaut care a inceput cu bonusuri monstruoase pentru Cupa Mondiala FIFA 2014. Orice jucator care s-a inscris pe site in luna august a anului respectiv a primit pariuri gratuite in valoare de 150 USD pe Socceroos din Brazilia. Asta a fost de 50 de dolari pe nasul fiecarui meci de grup jucat de australieni.

Desi nu au avut succes in niciunul dintre meciurile lor, acest lucru a atras un zgomot masiv in jurul marcii BetEasy si asta a continuat. Apoi, casa de pariuri a oferit pariuri gratuite de 50 de dolari atat pentru marile finale AFL, cat si pentru NRL din 2014, sporind in continuare inscrierile de membru.

In anul urmator, BetEasy a incheiat o afacere profitabila cu magnatul de jocuri Crown Resorts, Kerry Packer, pentru a oferi operatorului de cazinou un interes de control in casa de pariuri. Parteneriatul a incetat in 2018, in acelasi an Tripp a asigurat achizitia William Hill Australia.

Acum, marca BetEasy a revenit in afaceri si mai mare ca niciodata, oferind cote de calitate si bonusuri profitabile pentru curse de cai, ogari, AFL, NRL, fotbal, cricket, tenis, golf si multe altele.

Bonus de intampinare BetEasy de 500 $

Noii jucatori care se inscriu astazi la BetEasy pot primi pana la 500 USD in pariuri gratuite. Tot ce trebuie sa faceti este sa creati un cont si sa faceti o depunere pentru a revendica un pariu bonus egalizat 100%.

De exemplu, sa presupunem ca va inscrieti si ca introduceti 100 USD in cont pentru a incepe. Daca optati pentru promotia exclusiva de inscriere BetEasy, casa de pariuri va va oferi un bonus de 100 USD, astfel incat sa aveti 200 $ cu care sa pariati.

Aceasta oferta este disponibila numai in anumite state, in timp ce se pot aplica anumite cerinte de pariere. Toti termenii si conditiile relevante se afla pe site-ul web BetEasy.

Cum sa va inscrieti la BetEasy.com.au

Dureaza doar un minut sau doua pentru a deschide un cont de pariuri si a incepe cu BetEasy. Atingeti unul dintre linkurile noastre pentru a accesa site-ul web al casei de pariuri, apasati butonul „Inscrieti-va acum” din partea de sus a paginii, apoi introduceti detaliile dvs. si urmati instructiunile. In cateva momente veti fi gata sa depuneti niste bani, sa revendicati oferte bonus exclusive si sa incepeti sa plasati pariuri.

Pariuri desktop pe PC si Mac

Noul aspect BetEasy pentru computerele desktop si laptop se aseamana mult cu modelul CrownBet care s-a dovedit atat de popular in randul jucatorilor australieni. Filele din meniul de sus ofera acces usor la curse, sport, pariuri live, promotii, recompense si caracteristica exclusiva Multi Express. In partea din fata si in centrul paginii de pornire sunt cele mai noi oferte bonus si urmatoarele curse de sarituri, in timp ce meniul din stanga prezinta toate categoriile disponibile pentru curse si sport. Tot ce aveti nevoie este doar la un clic distanta.

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri