Betfair

Betfair este un brand bine-cunoscut care a fost online de la mijlocul anului 2000 si face parte din Flutter Entertainment Group, o companie care a fost fondata cand Betfair si Paddy Power au finalizat o fuziune in 2016.

Betfair ofera un produs de jocuri de noroc online complet, cu o carte de pariuri, cel mai mare schimb de pariuri online din lume, cazinou, cazinou live, poker, arcade, sloturi Vegas, bingo, sporturi virtuale, jackpoturi de fotbal si multe altele.

Promotii si recompense

Betfair isi actualizeaza in mod regulat promotiile pentru a oferi mai multa valoare clientilor sai existenti. De asemenea, au o schema de recompensa pentru referirea prietenilor la noi clienti sau colectarea de puncte la fiecare pariu de curse de cai.

Castiga cu pana la 50% mai mult pe prima ta acca din saptamana – Aceasta promotie se aplica pariurilor Acca cu trei sau mai multe picioare. Trei picioare va vor califica acca pentru o crestere de 5% pana la 50% cu 10+ acca’s. Se aplica T&C

Cea mai buna cota in Premier League – aici Betfair pretinde ca are cea mai buna cota la meciurile PL. „Betfair Sportsbook a oferit cel mai mic meci mediu peste runde de la 01.01.18 pe EPL, comparativ cu casa de pariuri din Marea Britanie”. Se aplica T&C

Betfair

 

Aspect si navigare

La prima vedere, Betfair poate parea destul de dezordonat. Se intampla multe, cu liste, linkuri rapide, imagini in miscare, numaratoare inversa de cursa si promotii care se incarca incet sub filele meniului.

Pentru a naviga cu usurinta, puteti selecta dupa sport / sectiune impreuna cu o fila orizontala in partea de sus. Aici veti vedea cartea de sport, schimbul, cazinoul, pokerul, etc. pe care Betfair le ofera.

Pietele de pariuri

Betfair are o lista cu 31 de sporturi diferite si o sectiune de politici / pariuri speciale in meniul drop-down. Sporturi mai mult decat suficiente pentru majoritatea pariorilor de acolo. Daca vrei sa pariezi pe fotbal, nu sunt multe case de pariuri mai bune.

Au o gama larga de piete, cu unele dintre cele mai bune cote. Dar, pietele lor sunt considerabil mai mici pentru alte sporturi. In meciurile de tenis de astazi, am putut gasi piete castigatoare de meciuri doar in pariurile dinaintea meciului. Cu toate acestea, meciurile in joc au peste 20 de piete din care sa aleaga.

Se pare ca acorda prioritate jocului pe multe sporturi, dar nu este un lucru rau. Marea majoritate a pariurilor pe tenis sunt plasate in joc, deci este logic sa ai mai multe piete disponibile in timpul meciului.

In concluzie, Betfair ofera o experienta de pariere foarte decenta prin intermediul cartii lor de sport sau al schimbului.

Veti gasi o multime de promotii minunate, cote mari la mai multe sporturi de top si mii de piete de pariuri din care sa alegeti. Un serviciu de streaming live gratuit este intotdeauna apreciat, iar serviciul lor de chat live 24/7 este minunat.

Ne-ar placea sa vedem mai multe piete inainte de meci pentru alte sporturi decat fotbalul, dar, in general, este mai mult decat suficient pentru jucatorul mediu.

Logo Betfair

Obține până la 500 RON bonus