Betfan

Sa te asezi pentru a scrie despre Betfan ca o entitate intreaga este o sarcina destul de descurajanta. La urma urmei, aceasta este o afacere care a produs peste 100 de servicii tipster diferite si nenumarate puncte de profit pentru abonati. Cat de mare poate fi un serviciu de tipster poate sa te aud intreband? Pentru a crea un context foarte de baza, Betfan este mai mult decat o singura companie, dar are in schimb 5 ramuri diferite, fiecare oferind propria experienta si servicii.

Compania a fost infiintata inca din 2010 de Simon Tofield, un web designer si Stephen Gwalter, un tehnician blade. De atunci a existat o crestere si o extindere extrem de semnificative in ceea ce priveste ceea ce se ofera si chiar modul in care se ofera. Primul site web pentru Betfan a fost o afacere destul de simpla (desi bine pusa la punct) care a oferit un serviciu diferit in fiecare zi.

Betfan

Chiar si in primele zile ale lui Betfan era clar ca Simon Tofield si Stephen Gwalter lucrau din greu pentru a face compania cea mai mare si mai buna posibila si aceasta este cu siguranta o tema care a continuat pana astazi, fara indoiala, va ajunge in viitor.

Aceasta etica a muncii a dus la niste lucruri destul de grozave pentru Betfan, totusi unul dintre lucrurile care imi plac la ele este angajamentul lor constant de a-i bate pe pariuri. Aceasta este o fraza care apare foarte mult in materialele lor de vanzare si, sincer, cu un motiv intemeiat.

Faptul este ca aproape toate produsele Betfan castiga foarte multi bani foarte repede si, in majoritatea cazurilor, acest lucru continua sa fie cazul si, in calitate de recenzor, Betfan este adesea punctul de referinta cu care compar alte tipuri.

Deci, ce anume se ofera aici? Dupa cum voi analiza mai jos, Betfan ofera ceva pentru toata lumea, indiferent daca sunteti un jucator, un tipster in devenire sau chiar un afiliat care cauta ceva ce stiti ca clientii dvs. vor iubi.

Betfan.com Site-ul principal

Capul fiarei, parca, este betfan.com, unde Simon Tofield si Stephen Gwalter isi ofera serviciul principal. Ca site web, Betfan.com (precum si diferitele ramuri ale grupului mai mare) ofera o varietate de caracteristici diferite.

Primul punct care ar trebui mentionat in legatura cu orice site web Betfan este acela ca trebuie sa fiti inscris ca membru (care este complet gratuit) pentru a accesa zona membrilor lor, unde se afla cea mai mare parte a continutului.

Bineinteles, la baza acestui lucru se afla diferitele tipster-uri cu care Betfan lucreaza si ajuta sa functioneze si le voi analiza in detaliu in curand.

Site-ul web al lui Betfan este un camp minat odata ce va aflati in zona membrilor si este foarte usor sa va lasati coplesiti de volumul mare de lucruri pe care vi le arunca, dar cred ca exista cateva lucruri care merita privite mai mult decat orice altfel. Betfan sustine, de asemenea, ca are 56.000 de membri!

Pariubet_Default_image

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri