betFirst

Bonus de depunere de 100% pana la 200 EUR

Ca nou jucator cu betFIRST, puteti obtine un bonus de depozit extrem de valoros, care va va oferi bonus suplimentar de 100% din prima depunere, pana la maximum 200 EUR.

Ceea ce face oferta incredibil de buna nu este doar faptul ca puteti obtine pana la 200 EUR in plus pentru a paria, dar cerinta de pariere a ofertei este intr-adevar redusa, deoarece depozitul dvs. + bonusul primit trebuie pariat doar de 2 ori la cota 1,40 sau mai sus.

Acest lucru face ca bonusul sa fie unul dintre cele mai valoroase pe care le puteti intalni si, daca doriti sa va cresteti sansele de a obtine profit, este cu siguranta o necesitate.

Betfirst_web

BetFIRST si eSports

Te gasesti vreodata facand pariuri grozave si castigand mare, dar apoi ajungi sa pierzi totul in cazino? Atunci betFIRST poate fi alegerea perfecta pentru dvs. Spre deosebire de majoritatea site-urilor, betFIRST nu ofera alte produse decat sportul. Acest lucru poate fi, desigur, atat un lucru pozitiv, cat si un lucru negativ, in functie de ceea ce cautati pe un site.

Cand vine vorba de eSports, suntem cu siguranta impresionati de selectia lor. Au multe meciuri acoperite din mai multe jocuri diferite. Nu numai cele mai frecvente, cum ar fi Dota 2, LoL si CS: GO, dar ofera pariuri pe Hearthstone, Overwatch si alte cateva. Cu toate acestea, daca ar fi un lucru pe care l-am putea dori, ar fi pentru alte piete oferite ca fiind de obicei singurul castigator al meciului, peste / sub scorul total si handicapul disponibil.

Una peste alta, consideram ca betFIRST este o optiune buna pentru pariurile eSports, deoarece au o acoperire frumoasa a meciurilor, timpi de decontare rapide si ofera, de asemenea, o optiune de retragere. Dezavantajul, retragerile pot dura uneori putin timp, iar asistenta este, din pacate, disponibila numai intre orele 9:00 si 22:00 CET.

Retragerea si orele de decontare

La betFIRST retragerile sunt de obicei procesate in 24 de ore, dar cu o singura exceptie. In weekend, retragerile din pacate nu sunt intotdeauna procesate. Pentru unele metode, cum ar fi PayPal, Skrill si Neteller, acestea sunt de obicei, dar nu exista nicio garantie in acest sens. Aceasta inseamna ca retragerea solicitata intr-o zi de vineri nu poate fi procesata pana luni si, in cel mai rau caz, nu pana marti. Din pacate, nu exista nicio modalitate de a accelera retragerea.

Cand vine vorba de decontarea pariurilor, acest lucru se face de obicei foarte repede. Deoarece pariurile sunt stabilite in timp ce meciul este inca in desfasurare, va puteti astepta, de obicei, la plati foarte rapide odata ce a avut loc evenimentul pe care ati pariat. Acest lucru este valabil atat pentru pariurile pre-meci, cat si pentru pariurile live, dar mai ales pentru cele live.

Jocuri de cazino

In prezent, betFIRST nu are cea mai larga selectie de jocuri de cazino, dar la urma urmei exista o varietate placuta de produse diferite de care sa va bucurati. Veti gasi cateva jocuri diferite de zaruri care sunt destul de amuzante, unele sloturi video, jocuri de masa, videopokeruri, precum si pariuri virtuale pe fotbal, ogari si curse de cai.

Betfirst__logo

Bonusul curent existent pe site-ul casei de pariuri